9.8 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSpecialIncendiu la Primarie, provocat de tigara hotului

Incendiu la Primarie, provocat de tigara hotului

ALBA. Un incendiu produs la casieria Primariei din Vadu Motilor s-a soldat cu pagube de 20 de milioane de lei vechi. Potrivit politistilor, focul a fost provocat de o tigara uitata aprinsa de un tanar care a dorit sa jefuiasca o casa de bani din sediul administratiei locale.
In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca persoane necunoscute au patruns, in noaptea de 13 spre 14 decembrie, in interiorul biroului prin dislocarea grilajului metalic exterior si escaladarea unei ferestre, dupa care au fortat sistemul de inchidere al casei de bani, fara a reusi sa deschida.
In aceeasi zi, politistii au identificat autorul faptei in persoana lui Calin Pamfil C. (31 ani), din comuna Vadu Motilor.
Din ancheta a reiesit ca barbatul, in timp ce se afla in interiorul biroului, si-a aprins o tigara, pe care a lasat-o aprinsa pe o masuta in momentul cand a parasit locul faptei. Politistii au fost sesizati in legatura cu producerea incendiului, ieri dimineata, de catre secretarul Primariei.
Oamenii legii s-au deplasat la fata locului si au reusit sa localizeze si sa stinga focul. In incendiu au fost distruse mai multe documente contabile, un copiator, un geam termopan, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 20 de milioane de lei vechi.

Cele mai citite

Alegerile lu’ Nichipercea – Puterea.ro

În 1999, în vizita sa în România, Papa Ioan Paul al II-lea a rostit o frază memorabilă: “În scrieri vechi țara voastră e...

Parlamentul israelian a respins cu o majoritate uriașă orice „recunoaștere unilaterală a unui stat palestinian”

Parlamentul israelian a votat miercuri cu o majoritate covârşitoare o rezoluţie propusă de prim-ministrul Benjamin Netanyahu împotriva oricărei "recunoaşteri unilaterale a unui stat palestinian",...
00:00:46

Casele se clatină și sunt pe punctul de a se prăbuși după o ploaie torențială în Bolivia

Ploile abundente din Bolivia au provocat alunecări de teren de-a lungul malurilor unui râu umflat, din La Paz, miercuri (21 februarie), lăsând mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă