20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Incendiul din Delta Vacaresti, stins dupa doua ore

UPDATE. Incendiul din Delta Vacaresti, stins dupa doua ore

UPDATE: Incendiul de vegetatie din Delta Vacaresti a fost stins, dupa aproximativ doua ore, au precizat, pentru Mediafax, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Oficiali ai ISU BucureÅŸti-Ilfov au precizat că incendiul a izbucnit în jurul orei 13.30 ÅŸi a cuprins în jur de cinci hectare de vegetaÅ£ie uscată. Focul a fost stins de pompieri după aproximativ două ore.

Nici o persoană nu a fost afectată de incendiu, au adăugat sursele citate.

Un incendiu de vegetaÅ£ie, care se întinde pe aproximativ cinci hectare, a izbucnit, miercuri, în „Delta” VăcăreÅŸti, din Sectorul 4, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU BucureÅŸti – Ilfov, Daniel Vasile, potrivit Mediafax

Incendiul a izbucnit în jurul orei 13.30 ÅŸi a cuprins în jur de cinci hectare de vegetaÅ£ie uscată. Nicio persoană nu a fost afectată de incendiu, conform oficialului ISU.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere, însă focul este dificil de lichidat din cauza vântului care favorizează reaprinderea.

ReprezentanÅ£ii ISU au afirmat că încă nu se cunosc motivele care au dus la izbucnirea incendiului, însă au menÅ£ionat că, la început de primăvară, astfel de incidente au loc destul de des, cele mai multe din cauza neglijenÅ£ei oamenilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă