9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialInca un fiu al lui Michael Jackson?

Inca un fiu al lui Michael Jackson?

Isteria creata de moartea lui Michael Jackson scoate la iveala noi si noi amanunte tinute la secret despre viata artistului. Zvonul conform caruia starul ar fi fost steril este negat din nou, in contextul in care un barbat din San Francisco pretinde ca este fiul regelui pop.

Prince Michael Malachi Jett Jackson, in varsta de 24 de ani, a aparut parca din neant, dupa cum relateaza examiner.com monitorizat de ziare.com. Insa barbatul este atat de convins de ceea ce spune, incat este gata sa ceara chiar un test ADN pentru a confirma ca se inrudeste cu starul decedat.

Pe certificatul sau de nastere scrie ca tatal biologic este Michael Joseph Jackson din Indiana, iar mama, Zerline LaVette Dixon.

Prince Michael, nume pe care si unul dintre copiii lui Michael Jackson il are (coincidenta sau nu?), pretinde ca familia starului a facut pana acum presiuni asupra familiei sale, pentru a nu face publica aceasta poveste.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă