21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialÎn ianuarie se deschide linia aeriană directă între Bucureşti şi Doha

În ianuarie se deschide linia aeriană directă între Bucureşti şi Doha

Ambasadorul Statului Quatar la Bucureşti, Salem .A. Al-Jaber, a anunţat deschiderea linii aeriene directe între Bucureşti şi Doha din ianuarie 2011 informează NewsIn. Anunţul a fost făcut, marţi, în cadrul unei întâlniri cu Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.

Din 17 ianuarie, românii vor putea ajunge mai repede la multe destinaţii din Asia sau Australia pentru că nu vor mai fi nevoiţi să zbore spre Vest, de unde să aleagă o cursă spre Est. Până acum spre multe din oraşele de pe cele două continente se zbura via Germania, Franta, Austria sau Marea Britanie. Preţul unui bilet dus-întors începe de la 500 de euro.

În cadrul întâlnirii, cei doi oficiali au discutat despre Memorandumul de înţelegere între Guvernul României şi Guvernul Statului Qatar privind cooperarea în domeniului turismului şi despre posibilitatea dezvoltării relaţiilor turistice dintre cele două ţări prin intermediul acestuia. Cu această ocazie, Salem .A. Al-Jaber a anunţat deschiderea, în luna ianuarie a anului viitor, a unei linii aeriene directe între Bucureşti şi Doha, care să faciliteze legătura directă dintre cele două state, în vederea creşterii numărului de turişti”, potrivit unui comunicat emis marţi de minister.

Un accent aparte a fost pus pe disponibilitatea investitorilor qatarezi de a se implica în dezvoltarea turismului în ţara noastră, ministrul Elena Udrea apreciind importanţa acestui tip de demersuri în vederea valorificării potenţialului turistic de care dispune România.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă