19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialÎmpuşcat din senin lângă maşină

Împuşcat din senin lângă maşină

Doi bărbaţi din Caraş Severin spun că asupra lor cineva a tras cu arma luni dimineaţă. Totul s-a întâmplat în jurul orei 06.00 când cei doi, după declaraţiile lor, se întorceau de la Timişoara. EI au oprit maşina în câmp pe drumul judeţean  dintre Valeapai şi Ramna pentru anumite probleme personale.

Tinerii spun că la un moment dat au auzit o împuşcătură ,iar unul dintre ei a căzut la pământ, lovit în picior de mai multe alice. „În acelaşi moment, luneta autoutilitarei Dacia cu care se deplasau s-a făcut cioburi şi alte alice au rămas turtite şi lipite de oblonul camionetei”, spun poliţiştii.

Transportat la Spitalul din Reşiţa

Tânărul a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Reşiţa unde medicii i-au acordat îngrijirile medicale adecvat. Pe firul afacerii a intrat şi poliţia din Reşiţa care a început cercetările. Surse din Poliţie bănuiesc faptul că, de fapt, cei doi tineri erau la braconat. Acesta este cel de al doilea caz în zona respectivă când asupra unui om cineva a tras cu o armă de vânătoare. Primul caz a avut loc acum trei ani, în perimetrul comunei Măureni.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă