23.5 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSpecialIMAGINI INCREDIBILE. Cum au blocat doi LEI traficul într-o capitală africană, la...

IMAGINI INCREDIBILE. Cum au blocat doi LEI traficul într-o capitală africană, la oră de vârf

Doi lei au reuşit să blocheze traficul în capitala Kenyei, Nairobi, timp de câteva ore. Motivul? Pur şi simplu au ajuns la concluzia că şoseaua aglomerată este cel mai bun loc de joacă pentru ei, scrie Daily Mail.

Incidentul a avut loc dimineaţa, în apropiere de Nairobi National Park, chiar în timp ce locuitorii capitalei kenyene se pregăteau să meargă la serviciu.

Leii au apărut brusc pe şosea şi au început să se joace, fără să ţină cont de sutele de maşini care circulau la acea oră.

Vezi şi FOTO O lume apusă. Cum arăta Rusia înainte de Marea Revoluţie.

Un fotograf amator, Gareth Jones, era blocat în trafic în jurul ore 6:40 a.m. când a aflat din ce motiv nu-şi putea continua drumul. Aşa că a făcut o serie de fotografii cu leii jucăuşi.

„Apucasem să conduc abia 500 de metri când am văzut doi lei, ambii masculi de dimensiuni mari,” îşi aminteşte Jones. „Păreau să se simtă în largul lor. A fost un început de zi excelent,” adaugă el. Zeci de alte persoane au făcut fotografii cu vizitatorii neobişnuiţi.

Vizionaţi în galeria de mai sus câteva din fotografiile făcute de Gareth Jones.

Vezi şi FOTO AMUZANTE: Cele mai ciudate poziţii în care poate să adoarmă o PISICĂ

Cele mai citite

Ministrul Sănătății din Liban: Țara este în război/500000 de persoane au fost strămutate

Ministrul Sănătății din Liban, Firass Abiad, a declarat că țara este "deja în război", iar aproape jumătate de milion de persoane au fost strămutate...

Site-urile ANAF și Ministerului Finanțelor vor fi indisponibile temporar pentru mentenanță

Joi, 26 septembrie 2024, site-urile Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și Ministerului Finanțelor (MF) vor fi supuse unor lucrări de mentenanță programate, conform...

Investiții în comunitățile rome: O soluție cheie pentru criza forței de muncă în Balcanii de Vest

De Neda Korunovska și Zeljko Jovanovic Balcanii de Vest – Serbia, Albania, Macedonia de Nord, Kosovo, Muntenegru și Bosnia și Herțegovina – se află la...
Ultima oră
Pe aceeași temă