8.3 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăSpecialIliescu nu mai candideaza la Parlament

Iliescu nu mai candideaza la Parlament

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu anunta, pe blogul sau, ca nu va ma candida la alegerile parlamentare, motivand ca, de unul singur, intr-un colegiu, nu are nici o motivatie sa participe la cursa electorala si precizand ca aceasta nu inseamna ca paraseste partidul sau activitatea politica.

"De unul singur, intr-un colegiu – indiferent unde, nu am nici o motivatie sa mai particip la o cursa electorala", declara fostul sef al statului, citat de Mediafax.

El precizeaza ca "nu este vorba de a parasi partidul sau activitatea politica".

"Pur si simplu, din punct de vedere al campaniei electorale – nu ma mai intereseaza aceasta competitie. In conditiile votului pe liste, prezenta mea putea fi utila, ca factor propulsor – pentru promovarea unei liste de candidati ai PSD", declara Ion Iliescu.

El spune ca, in ceea ce il priveste, competitia pentru Presedintie, de-a lungul anilor, a fost "eminamente uninominala".

"Este mult mai util si firesc, de aceasta data, sa las locul unui candidat tanar. Nici activitatea parlamentara – activitate de uzura si care solicita mult timp, nu ma mai atrage. Trebuie sa ma gandesc sa-mi restrang sfera preocuparilor si a activitatilor pentru utilizarea cat mai optima si eficienta a timpului", afirma Iliescu.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu îl desființează pe Nicușor Dan: „Nu a construit nimic în București. Trebuie să plece acasă”

Premierul Marcel Ciolacu l-a criticat pe Nicușor Dan, spunând că actualul primar al Capitalei nu a construit nimic în mandatul de patru ani şi...
00:01:03

VIDEO. Albania, precaută față de Rusia, redeschide o bază aeriană din epoca sovietică

Albania, membră a NATO, care nu are propriile avioane de luptă, a deschis luni (4 martie) o bază aeriană reconstruită din epoca sovietică pentru...
00:00:46

VIDEO. Nivelul râului Acre începe să scadă în Xapuri

Nivelul râului Acre începe să scadă în Xapuri. Municipiul din interiorul țării, 210 persoane au rămas fără adăpost și 563 au fost strămutate în...
Ultima oră
Pe aceeași temă