12.2 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSpecialIlie Sarbu a marit cu pana la 50% sporurile directorilor de la...

Ilie Sarbu a marit cu pana la 50% sporurile directorilor de la Agricultura

In plina criza, ministrul Agriculturii mareste considerabil veniturile directorilor din institutie. Doua ordine semnate de Ilie Sarbu ridica sporurile si indemnizatiile sefilor de la agricultura cu pana la 50%, anunta Realitatea TV.

Ministrul a explicat sec motivul cresterii sporurilor: exista riscul sa ramanem fara directori. Dezvaluirea a fost facuta in exclusivitate in emisiunea Realitatea Zilei. "Este vorba de sporurile pe care le primeste personalul de conducere, pana la 50% puteam noi sa acordam. Am incercat sa-i aducem la un nivel cat de cat acceptabil pentru ei. Am luat acesti bani din fondul de salarii, din fondul pe care il aveam la dispozitie dupa ce le-am redus cu 20%", a declarat ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu.

In aceeasi zi in care ministrul Ilie Sarbu vorbea la Realitatea Zilei despre cresterea sporurilor directorilor de la Agricultura, alti doi ministri vorbeau despre posibila neplata a salariilor si chiar despre disponibilizari.

"Este o forma de a evita disponibilizarile. La un moment dat va fi nevoie de unele disponibilizari. In acest moment este greu de spus", a precizat ministrul Muncii.

Si ministrul Transporturilor a spus ca angajatii CFR ar putea ramane fara salarii in a doua jumatate a anului. "O sa ajungem la jumatatea anului sa nu mai putem sa platim salarii deloc.. La scaderea cheltuielilor, orice am face, nu putem sa ocolim cheltuielile salariale", a explicat Radu Berceanu.

Cele mai citite

Scad timpii de așteptare a bagajelor pe Aeroportul Henri Coandă

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti S.A. anunţă că a finalizat lucrările de modernizare a echipamentelor de procesare a bagajelor de cală pe fluxul de...

Hotelurile unde vor fi cazați tricolorii pentru meciurile de la Campionatul European de Fotbal

UEFA a stabilit hotelurile pe care echipele le vor folosi pentru partidele ce se vor desfășura în cadrul turneului final al EURO 2024, organizat...

Până la Silicon Valley, se surpă Dorobanțiul și avem Valea Silicoanelo aici la noi

Ilustrație: Marian Avramescu Până când o să ne ducă președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, călare pe porcul care zboară, spre Statele...
Ultima oră
Pe aceeași temă