13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialIlie Nastase, Cavaler de Ordinului Legiunii de Onoare

Ilie Nastase, Cavaler de Ordinului Legiunii de Onoare

Celebrul tenisman Ilie Nastase a primit titlul de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare, distinctie oferita de statul francez. Vizibil emotionat, Nasty a jucat chiar rolul de gazda. La eveniment au participat multe alte personalitati din lumea sportului, anunta Ring.

Ilie Nastase a venit la Ambasada Frantei din Bucuresti insotit de sotia sa, Amalia. La scurt timp a aparut si ambasadorul Henri Paul, care i-a cerut fostului tenisman sa i-o prezinte pe Amalia. Si cum era la o distanta mai mare de cei doi, Ilie s-a adresat cu apelativul "Iubito". S-au facut prezentarile, dupa care Nastase a ramas in zona "intrari oficiale" pentru a primi o parte a invitatilor speciali.

Printre primii sositi au fost George Copos si sotia lui, Cristiana. Copos era binedispus, iar prima fraza care a rostit-o ne-a lamurit starea lui: "Astazi le-am platit jucatorilor salariile; am intrat cat de cat in normal".

Venita special din State pentru acest eveniment, Nadia Comaneci s-a intretinut, pe tot parcursul festivitatii, cu o alta personalitate marcanta a sportului alb, Ion Tiriac.

Octavian Belu a sosit la Ambasada Frantei impreuna cu Mariana Bitang, plecand printre ultimii.

Gheorghe Hagi a fost ultimul sosit. El si-a facut aparitia cu cateva minute inainte ca Ilie Nastase sa primeasca distinctia din partea ambasadorului.

"Sunt foarte atasat de Franta si am primit distinctia din partea unei tari care imi este foarte draga," a spus Ilie Nastase.

Cele mai citite

Replica lui Nicușor Dan pentru Cristian Popescu Piedone care s-a declarat interlop: „ Știm toți”

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, i-a replicat lui Cristian Popescu Piedone tot cu un mesaj inscriptionat pe tricou dupa ce acesta s-a afisat vineri cu...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

O familie de 9 persoane, dintre care șase copii, din Rafah a fost ucisă într-una tac israelian

Un atac israelian a omorât nouă persoane, dintre care şase copii, toţi membri ai aceleiaşi familii, vineri seara la Rafah, în sudul îndepărtat al...
Ultima oră
Pe aceeași temă