16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialIlie Nastase, Cavaler de Ordinului Legiunii de Onoare

Ilie Nastase, Cavaler de Ordinului Legiunii de Onoare

Celebrul tenisman Ilie Nastase a primit titlul de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare, distinctie oferita de statul francez. Vizibil emotionat, Nasty a jucat chiar rolul de gazda. La eveniment au participat multe alte personalitati din lumea sportului, anunta Ring.

Ilie Nastase a venit la Ambasada Frantei din Bucuresti insotit de sotia sa, Amalia. La scurt timp a aparut si ambasadorul Henri Paul, care i-a cerut fostului tenisman sa i-o prezinte pe Amalia. Si cum era la o distanta mai mare de cei doi, Ilie s-a adresat cu apelativul "Iubito". S-au facut prezentarile, dupa care Nastase a ramas in zona "intrari oficiale" pentru a primi o parte a invitatilor speciali.

Printre primii sositi au fost George Copos si sotia lui, Cristiana. Copos era binedispus, iar prima fraza care a rostit-o ne-a lamurit starea lui: "Astazi le-am platit jucatorilor salariile; am intrat cat de cat in normal".

Venita special din State pentru acest eveniment, Nadia Comaneci s-a intretinut, pe tot parcursul festivitatii, cu o alta personalitate marcanta a sportului alb, Ion Tiriac.

Octavian Belu a sosit la Ambasada Frantei impreuna cu Mariana Bitang, plecand printre ultimii.

Gheorghe Hagi a fost ultimul sosit. El si-a facut aparitia cu cateva minute inainte ca Ilie Nastase sa primeasca distinctia din partea ambasadorului.

"Sunt foarte atasat de Franta si am primit distinctia din partea unei tari care imi este foarte draga," a spus Ilie Nastase.

Cele mai citite

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...

JT Grup Oil anunță lansarea unei oferte publice de vânzare inițială a 10.000.000 acțiuni ordinare noi emise în urma unei operațiuni de majorare a...

JT Grup Oil S.A., companie ce activează pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul celui mai nou terminal privat de produse petroliere din România...

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă