19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialIesenii spera intr-o revansa in meciul cu Vasluiul

Iesenii spera intr-o revansa in meciul cu Vasluiul

Invinsi fara drept de apel in primul meci din acest sezon, 0-2 la Craiova, jucatorii Politehnicii Iasi regreta startul ratat si spun ca vor incerca sa obtina primele puncte in confruntarea de pe teren propriu cu FC Vaslui.
Mijlocasul Cristian Bratu crede ca Poli ar fi meritat mai mult dupa debutul bun de meci: "Uneori fotbalul este nedrept. stiam ca Universitatea joaca bine in repriza a doua si acest lucru din pacate s-a intamplat si cu noi. Este greu cand incepi campionatul cu o infrangere. Pentru moral era bun si un rezultat de egalitate. Am avut un inceput bun de meci, am dominat chiar, dar dupa primele 30 de minute ceva s-a rupt in jocul nostru si nu ne-a mai iesit aproape nimic".
si capitanul Bogdan Onut (foto), inlocuit in minutul 30 din cauza unei accidentari, sustine ca Poli putea scoate macar un punct in Banie. "Daca primeam acel penalty clar in debutul meciului, cu siguranta nu pierdeam meciul. Pacat ca am pierdut, dar vom face tot posibilul sa ne revansam in urmatorul meci, cel din Copou cu FC Vaslui", a precizat Bogdan Onut.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă