25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialIesenii i-au propus un contract pe doi ani lui Bergodi

Iesenii i-au propus un contract pe doi ani lui Bergodi

Sfarsitul acestei saptamani va fi decisiv pentru desemnarea viitorului antrenor al Politehnicii. Oficialii ieseni i-au propus antrenorului Cristiano Bergodi un nou contract pe doua sezoane, iar italianul urmeaza sa discute in aceste zile termenii intelegerii cu primarul Gheorghe Nichita si cu presedintele executiv Sorin Boca.
Bergodi a lasat sa se inteleaga ca vrea sa continue in Copou, insa pune conditii. "Saptamana asta voi discuta cu oficialii din Copou si sper sa iau o decizie. M-am simtit foarte bine in retur aici si mi-as dori sa continui, ma voi aseza la masa tratativelor si voi lua o decizie. Am mai spus si repet, vreau sa discut cat mai repede cu domnul presedinte Boca si cu domnul primar Nichita, pentru a vedea care este oferta celor de la Iasi. Dupa aceea, voi discuta si cu altii, pentru ca miercurea viitoare imi expira contractul cu Poli Iasi. Este o onoare sa fii dorit de Steaua, dar si alte formatii din tara sau din strainatate s-au interesat de mine", a declarat Bergodi.

Presedintele Consiliului de Administratie al Politehnicii Iasi, Petru Radu, a declarat ca oficialii ieseni vor face tot posibilul pentru a-l mentine pe banca tehnica pe Bergodi. "Am gasit antrenorul ideal pentru Poli in iarna, in persoana domnului Bergodi, de aceea vom face tot posibilul sa il pastram pe banca tehnica pentru cel putin doi ani. Pentru asta avem nevoie de un buget stabil, iar in acest sens ne-am gandit sa incercam sa atragem alaturi de club cat mai multe societati, prin virarea unei sume din impozitul pe profit. Domnul primar si domnul prefect au trimis o scrisoare catre primele 100 de societati din Iasi, iar daca din aceste 100 raspund afirmativ 70 este foarte bine. Sunt convins ca situatia financiara se va rezolva la Poli", a spus Petru Radu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă