20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialIBM Romania are un alt sef

IBM Romania are un alt sef

IBM Romania are un nou director general. Mihai Tudor, care a ocupat pozitia de director de vanzari in cadrul diviziei Systems Technology Group a IBM, pentru Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa (IBM CEMA), il inlocuieste pe Vladimir Aninoiu, ce a fost promovat in functia de director general pentru tarile in curs de dezvoltare – IBM Europa Centrala si de Est, Austria & Elvetia (IBM CEMAAS).
Mihai Tudor a absolvit Universitatea din Craiova, sectia de Inginerie Electrica. Detine un MBA si o Diploma Profesionala in Management de la Open University Business School din Marea Britanie si un certificat de studii in Administrarea Afacerilor de la Swinburne University of Technology din Melbourne, Australia.
"Sunt foarte bucuros si nerabdator sa ma intorc in Romania si sa preiau aceasta functie de conducere intr-un moment atat de important pentru dezvoltarea companiei IBM in aceasta tara. Afacerile noastre evolueaza foarte bine in Romania si, in calitate de director general, voi continua sa consolidez relatiile cu partenerii de afaceri locali si imi voi concentra eforturile asupra domeniilor cu valoare ridicata in informatizarea intreprinderilor, capabile sa sprijine companiile de afaceri si institutiile guvernamentale sa inoveze si sa transforme organizatiile lor”, a declarat Mihai Tudor cu ocazia numirii sale in functie

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă