20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialIarnă călduroasă pentru CFR

Iarnă călduroasă pentru CFR

Campioana României a încasat deja 2,5 milioane de euro pe Rafael Bastos, mijlocaş venit în vara anului 2010 în Gruia, iar la reluarea pregătirilor din ianuarie nu este sigură nici prezenţa lui Mario Felgueiras. Portarul care a făcut furori în Liga Campionilor a intrat în atenţia multor cluburi cu pretenţii din Europa, în frunte cu Manchester United.

Pleacă Sougou şi Kapetanos?

Aproape cinci milioane de euro ar putea lua clubul alb-vişiniu pentru goalkeeper-ul care a venit la Cluj pentru o sumă de 10 ori mai mică. Modou Sougou sau Pantelis Kapetanos şi-ar putea lua şi ei „la revedere” de la CFR în această iarnă, însă clubul din Gruia se pregăteşte şi pentru repatrierea unui jucător pentru care a obţinut, la începutul anului, un milion de euro. Weldon Santos nu s-a adaptat deloc în China, acolo unde a fost împrumutat de către CFR, iar atacantul brazilian va deveni din nou jucătorul clujenilor dacă până la finalul lui 2012 asiaticii de la Changchun Yatai nu vor activa clauza de cumpărare definitivă. Chiar dacă este puţin probabil acest lucru, totuşi CFR se va mai alege cu încă aproximativ trei milioane de euro în cazul în care Weldon va rămâne în China.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă