20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialHrebenciuc si RAFO, in dosarul "Electrica Banat"

Hrebenciuc si RAFO, in dosarul „Electrica Banat”

Sala de judecata a Tribunalului Timis s-a dovedit, ieri, neincapatoare pentru asistenta si pleiada de avocati prezenti sa asiste la demararea lucrarilor procesului „Electrica Banat”.

De la finalizarea rechizitoriului si pana la startul confruntarii in instanta, acuzarea a reusit sa mai adune si alte probe interesante care incep sa contureze tot mai clar dimensiunile coruptiei la nivel inalt din tara noasta.
Este vorba despre cateva note ale PNA Bucuresti care se refera la legaturile unuia dintre cei mai importanti inculpati din dosarul „Electrica Banat”, Vasile Croitoru, cu Maziliu Traian, director la SC „Electrica” SA Moldova. Daca in ultima perioada vehicularea numelui lui Dan Ioan Popescu in aceasta afacere de coruptie a dat ceva frisoane unor demnitari din cercurile fostei Puteri politice, vremea nefavorabila de pe „cerul” PSD e in continua „racire”.
Aceasta, in conditiile in care, mai nou, numele unui alt personaj-cheie din vechea garda social-democrata apare la acest dosar. Este vorba despre Viorel Hrebenciuc, al carui nume este asociat – conform unor documente ale PNA – afacerii RAFO, in contextul „tepei” de la „Electrica”.

Amanunte la rubrica Ultima ora

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă