20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialHotoboc, pentru doua sezoane la FC Arges

Hotoboc, pentru doua sezoane la FC Arges

Portarul echipei Jiul Petrosani, Dumitru Hotoboc, va semna in cursul zilei de astazi un contract pe doua sezoane cu FC Arges. Conform unor surse din anturajul jucatorului, Hotoboc va avea la Pitesti un contract de aproximativ 50.000 de dolari pe sezon si are garantat postul de titular. „Gata, plec, nimeni si nimic nu ma va mai face sa ma razgandesc, imi pare rau de Jiul, dar a venit timpul sa ma gandesc si la mine. Am un contract avantajos si cred ca imi va fi bine. Daca in vara am renuntat la Otelul pentru Jiul, acum nu voi mai repeta aceeasi greseala. Am venit la Jiul cu inima, dar m-am ales cu cea mai mare amenda din istoria clubului”, a spus Hotoboc.
Hotoboc a fost amendat cu 4.500 de dolari. Amenda insumeaza 1.500 de dolari pentru plecarea din cantonamentul echipei inaintea partidei cu Universitatea Craiova din etapa a XIV-a a Ligii I, 700 de dolari pentru cartonasul rosu primit in meciul cu UTA din etapa a XV-a, iar restul de 2.300 reprezinta 10 la suta din contractul sau, oprit de conducerea clubului fiecarui jucator pentru parcursul slab din acest tur de campionat.
„Daca Hotoboc va pleca la Arges, sa fie definitiv! Nu mai avem loc pentru el, ne vom cauta alt portar. A plecat de bunavoie, nu l-a dat nimeni afara”, a declarat antrenorul Marin Tudorache.
In urma acestui transfer, Jiul va incasa suma de aproximativ 100.000 de dolari, clauza de reziliere prevazuta in contractul jucatorului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă