14.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialHoți de componente auto, prinși de poliția din Târgoviște

Hoți de componente auto, prinși de poliția din Târgoviște

11 acumulatori auto, două radiatoare şi alte componente au fost ridicate de poliţiştii din Târgovişte, în urma percheziţiilor efectuate la locuinţele a doi bărbaţi bănuiţi că ar fi sustras bunuri din autoturisme. Cei doi au fost reţinuţi.

”La data de 27 aprilie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au efectuat două percheziţii domiciliare în localitatea Produleşti, judeţul Dâmboviţa, la persoane bănuite că ar fi comis mai multe furturi din autoturisme.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 11 acumulatori pentru autoturisme, 2 radiatoare şi mai multe componente auto”, informează IGPR.

În fapt, din cercetări a reieşit că doi bărbaţi, de 17 şi 25 de ani, ambii din localitatea Produleşti, în perioada 23-25 aprilie a.c., prin folosirea unor chei potrivite, ar fi sustras mai multe componente auto, respectiv acumulatori şi radiatoare, din 13 autoturisme parcate în Târgovişte.

Cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 

Cele mai citite

Rusia va taxa suplimentar veniturile mari și companiile pentru a susține războiul din Ucraina

Rusia plănuieşte creşteri de taxe pentru veniturile mari şi companii, a anunţat marţi Ministerul de Finanţe, în contextul în care Moscova caută încasări suplimentare...

Sărăcie declarată, dar, în Securitate, cu Gușă plină

Ilustrație: Marian Avramescu În super anul electoral în curs, postul de telejustiție Realitatea începe să aibă un considerabil Plus de Gușă. Realitatea pe Păcur(ă)aru a...

Tornadele au devastat statul Texas din SUA. Sute de mii de oameni au rămas fără energie electrică

Rafalele de vânt au atins puterea uraganului, iar în unele zone au fost însoţite de grindină de mărimea unei mingi de golf, conform actualitate.org. Vremea...
Ultima oră
Pe aceeași temă