19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialHoți de componente auto, prinși de poliția din Târgoviște

Hoți de componente auto, prinși de poliția din Târgoviște

11 acumulatori auto, două radiatoare şi alte componente au fost ridicate de poliţiştii din Târgovişte, în urma percheziţiilor efectuate la locuinţele a doi bărbaţi bănuiţi că ar fi sustras bunuri din autoturisme. Cei doi au fost reţinuţi.

”La data de 27 aprilie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au efectuat două percheziţii domiciliare în localitatea Produleşti, judeţul Dâmboviţa, la persoane bănuite că ar fi comis mai multe furturi din autoturisme.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 11 acumulatori pentru autoturisme, 2 radiatoare şi mai multe componente auto”, informează IGPR.

În fapt, din cercetări a reieşit că doi bărbaţi, de 17 şi 25 de ani, ambii din localitatea Produleşti, în perioada 23-25 aprilie a.c., prin folosirea unor chei potrivite, ar fi sustras mai multe componente auto, respectiv acumulatori şi radiatoare, din 13 autoturisme parcate în Târgovişte.

Cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 

Cele mai citite

Pe timp de război, cresc acțiunile firmelor producătoare de armament

Acțiunile unor mari companii care produc echipamente militare au crescut semnificativ, în contextul războiului din Ucraina și, mai nou, al războiului din Orientul Mijlociu,...

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

Rishi Sunak își dorește ca Benjamin Netanyahu să aibă „ sânge rece” după atacul Iranului de sâmbătă

Premierul britanic, Rishi Sunak, l-a chemat marţi pe omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, să dea dovadă de "sânge-rece" după atacul Iranului împotriva Israelului din...
Ultima oră
Pe aceeași temă