9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialHotel prădat cu căruţa şi măgarul

Hotel prădat cu căruţa şi măgarul

Doi tineri dintr-o comună constănţeană sunt acuzaţi că au furat dintr-o unitate hotelieră televizoare pe care le-au transportat apoi acasă cu o căruţă trasă de măgar.

Un constănţean în vârstă de 20 de ani a fost arestat preventiv, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a furat, cu ajutorul unui minor, 15 televizoare din Hotelul Irina din staţiunea Venus. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, Radu Croitoru, a declarat că Gheorghe Ivăncescu şi un adolescent în vârstă de 16 ani, ambii din satul constănţean Vânători, comuna Pecineaga, au transportat  bunurile cu o căruţă trasă de un măgar în satul unde cei doi locuiesc.

„Furtul a fost comis la începutul lunii mai, când hotelul era închis, iar autorii au fost prinşi în prezent, în urma unei percheziţii la locuinţa unui sătean din Vânători, imobil unde hoţii depozitaseră televizoarele furate. Doar două dintre televizoare au fost vândute, însă întreg prejudiciul creat a fost recuperat şi predat proprietarului”, a menţionat reprezentantul IPJ. Cei doi au mai prădat aceeaşi unitate hotelieră la începutul anului, creând un prejudiciu de 150.000 de lei. Gheorghe Ivăncescu a fost arestat preventiv, în timp ce partenerul său minor este cercetat penal în stare de libertate.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă