12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialHotel Continental Forum Sibiu

Hotel Continental Forum Sibiu

Hotelul Continental Forum se aflǎ într-o clǎdire – monument istoric, care nu face excepţie cand vine vorba de arhitecturǎ şi design, fiind construitǎ în 1912.
Dupǎ lucrǎrile de restaurare si redecorare, clǎdirea a fost redatǎ publicului în anul 2007, deschizându-şi porţile pentru miile de turişti care au vizitat Sibiul chiar în anul în care oraşul a fost declarat Capitalǎ Europeanǎ.
La doar câteva minute de centrul istoric, Hotelul Continental Forum, un adevǎrat simbol al istoriei şi ospitalitǎţii sibiene, este ideal atât pentru turistul aflat într-o cǎlǎtorie de afaceri, cât şi pentru cel aflat în vizitǎ la Sibiu.

Pe lângǎ celelalte atracţii turistice, precum: Muzeul Naţional Bruckental, Complexul Naţional Muzeal Astra sau Piaţa Micǎ cu Podul Minciunilor, pe care le poţi descoperi doar plimbându-te agale prin împrejurimi, clǎdirea în sine reprezintǎ un centru de interes.
Prezenţa numeroaselor clǎdiri construite încǎ din Evul Mediu, pǎstrate în condiţii excepţionale, te trimite într-o lume aparte, cum rar îţi este dat sǎ vezi.
Acelaşi impact vizual avându-l şi Cetatea Sibiului, un monument bine conservat, cu un peisaj fascinant format din pasaje de trecere care unesc partea superioarǎ de cea inferioarǎ.
Încǎ de la intrarea în hotel eşti încântat de zona de lounge a holului, un loc minunat pentru relaxare, de restaurantul care oferǎ un meniu variat şi un mic dejun copios, dar şi de personalul foarte prietenos şi amabil, mereu la dispoziţia clientului.
Dezvoltat pe 4 etaje, hotelul de 4 stele reuneşte 134 de camere elegante, în nuanţe de bleu, crem şi albastru, amenajate şi utilate la standarde internaţionale, fiecare din ele fiind dotate cu aer condiţionat, internet gratuit, telefonie cu acces internaţional, minibar, televizoare cu ecrane plate, kituri de cosmeticǎ, seif.
Dacǎ îţi doreşti sǎ te simţi ca un rege poţi alege apartamentul prezidenţial de la etajul 4, desfǎşurat pe o suprafaţǎ de 180 mp care oferǎ şi o superbǎ panoramǎ asupra munţilor.
Atât acesta, cât şi camerele, au preţuri prietenoase, care nu îţi vor “ataca” bugetul.
Parcarea este disponibilǎ oaspeţilor care sosesc cu maşina la hotelul Continental Forum Sibiu.
Hotelul Continental Forum Sibiu este o experienţǎ în sine. Poţi profita de confortul şi liniştea oferite de hotel, bucurându-te de priveliştea încântǎtoare chiar din propria camera sau te poţi relaxa degustând o bǎuturǎ aparte sau un preparat delicios.

Balkan Bistro, aflat la parterul hotelului, este primul restaurant cu specific balcanic din ţarǎ, unde puteţi savura preparate delicioase şi inedite din bucǎtǎria albanezǎ, turceascǎ, macedoneanǎ, greceascǎ, croatǎ, sârbǎ, româneascǎ, într-un ambient extrem de plǎcut şi de relaxant.

Crama este amplasatǎ la subsol, chiar în pivniţa originalǎ a fostei cafenele Habermann (celebra cafenea construitǎ în 1876, loc de întâlnire şi reper al vieţii culturale sibiene). În acest spaţiu, pe lângǎ atmosferǎ boemǎ şi plinǎ de farmec, vinul şi mâncarea bunǎ au mare greutate.
La Continental Forum Sibiu, puteţi savura mâncarea sau doar o specialitate de cafea în aer liber, chiar în centrul oraşului, alegând una din cele 2 terase: terasa Balkan Bistro şi terasa Tekaffe.
Hotelul dispune şi de un bar de zi unde va puteţi delecta cu un cocktail, o cafea turceascǎ, o ciocolatǎ caldǎ sau alte bǎuturi.

Tekaffe este locul ideal pentru o porţie de energie. Specialitǎţile de cafea şi ceai împreunǎ cu delicioasele produse de patiserie vor transforma momentele petrecute în barul Tekaffe într-o dependenţǎ.

Hotel Continental Forum are 6 sǎli de conferinţǎ dotate cu flipchart, videoproiector, retroproiector, traducere simultanǎ, video & TV, ecran, instalaţie de sonorizare, laptop, acces internet; serviciile de secretariat includ fotocopiere, tehnoredactare, primire/transmitere fax-uri.
Pentru momente de relaxare poţi alege sǎ petreci cu prietenii la Bowling Center sau sǎ te rǎsfeţi la Wellness Club.
Optând pentru o noapte de cazare în acest hotel alegi profesionalism, servicii complete, relaxare şi rǎsfaţ.
Clǎdirea Hotel Continental Forum Sibiu este o bijuterie care se descrie prin unicitate şi originalitate, iar spaţiul interior, modern şi primitor, este locul de întâlnire pentru oamenii de pretutindeni, un spaţiu al dialogului între stiluri şi atitudini.
De aceleaşi condiţii vei beneficia şi atunci când vei opta pentru celelalte hoteluri Forum din lanţul Continental din Oradea şi Arad.

Cele mai citite

MAE: Unul din cele două grupuri de români blocați în Aeroportul din Dubai a ajuns acasă

Unul dintre cele două grupuri de cetăţeni români blocaţi în Aeroportul Internaţional Dubai a revenit în ţară, joi, cu o cursă care a operat...

Parchetul European face percheziții la Botoșani într-un dosar de fraudă cu fonduri europene

Biroul din Cluj-Napoca al Parchetului European (EPPO) efectuează joi percheziţii în mai multe locaţii din judeţul Botoşani, inclusiv în instituţii publice, în cadrul unei...

UE a decis noi sancțiuni împotriva industriei de armament a Iranului

Uniunea Europeană(UE) a decis miercuri să impună noi sancţiuni împotriva Iranului, ce vizează producătorii de drone şi rachete după atacul asupra Israelului, liderii europeni...
Ultima oră
Pe aceeași temă