11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de miercuri, 20 iulie

Horoscopul zilei de miercuri, 20 iulie

Berbec – cineva apropiat vă determină să vă schimbaţi programul făcut cu partenerul. Sunteţi imprevizibil, instabil în decizii şi nu veţi reuşi să convingeţi persoanele mai în vârstă de la serviciu să facă aşa cum doriţi dumneavoastră. Vă agitaţi toată ziua , programaţi întâlniri sau negocieri şi comunicaţi bine cu prietenii. De dimineaţă puteţi face unele aranjamente reuşite în carieră.

Taur – vă este teamă să nu fiţi înşelat în aşteptările dumneavoastră legate de călătorii sau atestarea unor cunoştinţe dar astăzi aveţi parte sprijin din partea unui prieten. Vă faceţi noi prieteni sau primiţi o invitaţie din partea cuiva aflat departe de dumneavoastră. Spre seară vă aşteaptă surprize pe care nu le-aţi luat în calcul. Aflaţi secrete care vă pun pe gânduri dar care vă pot aduce unele rezolvări.

Gemeni – vreţi să aduceţi schimbări în viaţa socio-profesională. În plus sunt condiţionate şi resursele materiale pe care le aveţi. Simţiţi că aveţi priză la public şi aranjamentele se finalizează în avantajul dumneavoastră, cu excepţia celor în care este vorba de parteneriate de afaceri. Un prieten vă propune o călătorie sau vă face o cerere în căsătorie, dacă sunteţi liber. Bazaţi-vă pe partenerul de viaţă!

Rac – în situaţii ambigue, urmările pot fi neaşteptate. Se accentuează grija pentru instruire şi examene sau temerile legate de carieră, mai ales spre seară când surprizele se pot ţine lanţ. Astăzi puteţi avea parte de bucurii venite de departe sau de o invitaţie din partea partenerului pentru o călătorie. O persoană feminină vă susţine şi poate chiar realizaţi aranjamentul din domeniul carierei pe care îl doriţi. Vi se contestă o diplomă sau calificarea.

Leu – vă supuneţi unor restricţii financiare, deşi sunteţi capabil să stăpâniţi fluctuaţiile care apar fără voia dumneavoastră, datorită fluctuaţiilor de taxe şi impozite. Vă agitaţi mult, mai ales spre seară când un prieten vă propune un curs de specializare sau o călătorie ce se anunţă a fi cu potenţial. Vestea bună este că aveţi parte de sprijin financiar, poate un cadou, un împrumut avantajos sau chiar o moştenire. La serviciu se derulează proiecte importante.

Fecioara – sunteţi nerăbdător să aflaţi ce implicaţii vor avea schimbările din domeniul afectiv sau din cadrul afacerilor extraserviciu dar veţi afla că reuşiţi mai bine şi mai repede dacă nu ţineţi cont de pretenţiile celorlalţi. Foarte mult vă ajută partenerul de viaţă care vă susţine moralul şi vă ajută să găsiţi sau să obţineţi ceea ce doriţi. Faceţi investiţii pentru sănătate sau pentru casă iar spre seară aveţi parte de surprize din partea rudelor.

Balanţa – aspectele de la locul de muncă devin importante, mai ales că viitorul este incert şi plin de surprize iar duşmanii vă invidiază. Planificaţi viitorul apropiat împreună cu familia dar uneori vă grăbiţi să aflaţi rezultatele sau porniţi de la premise greşite. Vă bucuraţi de ceva popularitate dar vi se invidiază rezultatele intelectuale. Spre seară puteţi avea surprize din partea partenerului. Probleme de sănătate sau de serviciu îşi pot găsi azi rezolvarea.

Scorpion – oscilaţi între sentimentalism şi simţul datoriei. Se poate declanşa o reglare de conturi, cu efecte benefice şi plăcute în plan profesional sau în relaţia cu familia. Încercaţi să ţineţi un secret dar cineva din anturajul apropiat, poate o persoană mai ambiţioasă, îl poate afla. Comunicaţi mult mai bine cu cei dragi şi primiţi veşti bune de la copii sau de la persoana iubită. O lectură plăcută sau o plimbare vă poate ajuta. Spre seară faceţi o bucurie familiei.

Săgetător – pentru a menţine relaţii armonioase în casă, treceţi peste convenţii şi încercaţi să vă adaptaţi schimbărilor impuse de situaţie. Sunteţi mult mai maleabil şi mai afectuos cu partenerul dar, spre seară, o puteţi da în bară. În schimb puteţi primi cadouri pentru casă sau faceţi investiţii reuşite. Comunicaţi mult şi bine, mai ales cu cei din anturajul apropiat. Evitaţi bârfele, supravegheaţi-vă sănătatea şi renunţaţi la a deţine controlul!

Capricorn – gândirea poate avea sclipiri şi lacune. Vreţi să vă afirmaţi, să schimbaţi ceva, să vă faceţi noi prieteni, să comunicaţi cu cei din anturajul apropiat şi rezultatul final poate fi plin de surprize. O decizie corectă luată azi, în rezolvarea problemelor cotidiene sau a negocierilor, poate avea efecte benefice mâine. Aveţi probleme cu încăpăţânarea unei persoane mai în vârstă, cu influenţă.

Vărsător – prin noi resurse financiare puteţi controla evoluţia unor investiţii mai vechi. Nu este exclus să investiţi în afaceri secrete sau să primiţi nişte bani de la serviciu, o primă sau o altă recompensă materială. Partenerul nu este de acord cu uşurinţa cu care cheltuiţi şi cu dorinţa de a avea tot ce vă doriţi. Dorinţa dumneavoastră de mai mult confort în casă poate aduce noi dispute ce se vor termina pe cale amniabilă.

Peşti -mai distrat ca de obicei şi inspirat, aveţi trecere la prietenii cu dorinţe fierbinţi dar nu prea vă împăcaţi cu rudele. Un împrumut, taxele şi impozitele, duc la fluctuaţii financiare pe care le stăpâniţi cu înţelepciune. Aveţi parte şi de surprize plăcute din partea copiilor sau a persoanei iubite, poate o propunere pentru o plimbare interesantă dar nu lipsită de neprevăzut. S-ar putea să puneţi în programul pentru timpul liber şi o călătorie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă