20.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialHoroscopul zilei de marลฃi, 5 aprilie

Horoscopul zilei de marลฃi, 5 aprilie

Berbec – prin noi resurse financiare puteลฃi controla evoluลฃia unor investiลฃii mai vechi. Nu este exclus sฤƒ investiลฃi în imagine sau sฤƒ primiลฃi niลŸte bani de la serviciu, o primฤƒ sau o altฤƒ recompensฤƒ materialฤƒ. Partenerul nu este de acord cu generozitatea dumneavoastrฤƒ ลŸi cu dorinลฃa de a avea tot ce vฤƒ doriลฃi. Dorinลฃa dumneavoastrฤƒ de mai mult confort în casฤƒ poate aduce noi dispute ce se vor termina pe cale amniabilฤƒ.

Taur – cineva apropiat vฤƒ determinฤƒ sฤƒ vฤƒ schimbaลฃi programul fฤƒcut cu partenerul. Sunteลฃi imprevizibil, instabil în decizii ลŸi nu veลฃi reuลŸi sฤƒ convingeลฃi persoanele mai în vârstฤƒ de la serviciu sฤƒ facฤƒ aลŸa cum doriลฃi dumneavoastrฤƒ. Vฤƒ agitaลฃi toatฤƒ ziua , programaลฃi întâlniri sau negocieri ลŸi comunicaลฃi bine cu prietenii sau cu cei înลฃelepลฃi. Cu toate cฤƒ aveลฃi ลŸanse de câลŸtig, cheltuielile ลŸi taxele pot fi mai mari.

Gemeni – vฤƒ este teamฤƒ sฤƒ nu fiลฃi înลŸelat în aลŸteptฤƒrile dumneavoastrฤƒ socio-profesionale dar astฤƒzi aveลฃi parte aranjamente reuลŸite în domeniul carierei ลŸi de schimbฤƒri în grupul de prieteni, poate invitaลฃii la o scurtฤƒ plimbare sau o întâlnire la un pahar de vorbฤƒ. Nu este exclus sฤƒ hotฤƒrâลฃi sฤƒ cereลฃi un împrumut pe care vreลฃi sฤƒ-l ลฃineลฃi secret. Aflaลฃi secrete care vฤƒ pun pe gânduri dar care vฤƒ pot aduce unele rezolvฤƒri.

Rac – vreลฃi sฤƒ aduceลฃi schimbฤƒri în viaลฃa socio-profesionalฤƒ. În plus sunt condiลฃionate ลŸi de resursele materiale pe care le aveลฃi. Simลฃiลฃi cฤƒ aveลฃi prizฤƒ la public ลŸi aranjamentele se finalizeazฤƒ în avantajul dumneavoastrฤƒ, cu excepลฃia celor în care este vorba de parteneriate de afaceri. Un prieten vฤƒ propune o cฤƒlฤƒtorie sau vฤƒ face o cerere în cฤƒsฤƒtorie, dacฤƒ sunteลฃi liber. Bazaลฃi-vฤƒ pe partenerul de viaลฃฤƒ!

Leu – în situaลฃii ambigue, urmฤƒrile pot fi neaลŸteptate. Se accentueazฤƒ grija pentru sฤƒnฤƒtate sau temerile legate de carierฤƒ, mai ales spre searฤƒ, sau pentru prieteni ลŸi copii. Astฤƒzi puteลฃi avea parte de bucurii venite de departe sau de o invitaลฃie pentru o cฤƒlฤƒtorie. O persoanฤƒ femininฤƒ vฤƒ susลฃine ลŸi poate chiar realizaลฃi aranjamentul din domeniul carierei pe care îl doriลฃi. Vi se contestฤƒ o diplomฤƒ sau calificarea.

Fecioara – vฤƒ supuneลฃi unor restricลฃii financiare, deลŸi sunteลฃi capabil sฤƒ stฤƒpâniลฃi fluctuaลฃiile care apar fฤƒrฤƒ voia dumneavoastrฤƒ, datoritฤƒ fluctuaลฃiilor de taxe ลŸi impozite.Vฤƒ agitaลฃi mult, mai ales spre searฤƒ când un prieten vฤƒ propune un curs de specializare sau un parteneriat de afaceri ce se anunลฃฤƒ a fi cu potenลฃial. Vestea bunฤƒ este cฤƒ aveลฃi aveลฃi parte de sprijin financiar, poate un cadou, un împrumut avantajos sau chiar o moลŸtenire. La serviciu se deruleazฤƒ proiecte importante.

Balanลฃa – sunteลฃi nerฤƒbdฤƒtor sฤƒ aflaลฃi ce implicaลฃii vor avea schimbฤƒrile din domeniul afectiv sau din cadrul afacerilor extraserviciu dar veลฃi afla cฤƒ reuลŸiลฃi mai bine ลŸi mai repede dacฤƒ nu ลฃineลฃi cont de pretenลฃiile celorlalลฃi. Foarte mult vฤƒ ajutฤƒ partenerul de viaลฃฤƒ care vฤƒ susลฃine moralul ลŸi vฤƒ ajutฤƒ sฤƒ gฤƒsiลฃi sau sฤƒ obลฃineลฃi ceea ce doriลฃi. Faceลฃi investiลฃii pentru sฤƒnฤƒtate sau pentru casฤƒ iar rudele vฤƒ ajutฤƒ la treburile gospodฤƒreลŸti.

Scorpion – aspectele de la locul de muncฤƒ devin importante, mai ales cฤƒ viitorul este incert ลŸi plin de surprize iar duลŸmanii vฤƒ invidiazฤƒ. Planificaลฃi viitorul apropiat împreunฤƒ cu familia dar uneori vฤƒ grฤƒbiลฃi sฤƒ aflaลฃi rezultatele sau porniลฃi de la premise greลŸite. Vฤƒ bucuraลฃi de ceva popularitate dar vi se invidiazฤƒ rezultatele intelectuale. Aveลฃi iniลฃiativฤƒ ลฃi gândiลฃi totul la rece. Probleme de sฤƒnฤƒtate sau de serviciu îลŸi pot gฤƒsi azi rezolvarea.

Sฤƒgetฤƒtor – oscilaลฃi între sentimentalism ลŸi simลฃul datoriei. Se poate declanลŸa o reglare de conturi, cu efecte benefice ลŸi plฤƒcute în plan profesional sau în relaลฃia cu familia. Încercaลฃi sฤƒ ลฃineลฃi un secret dar cineva din anturajul apropiat, poate o persoanฤƒ mai ambiลฃioasฤƒ, îl poate afla. Stresul ลŸi agitaลฃia vฤƒ pot afecta sฤƒnฤƒtatea. O lecturฤƒ plฤƒcutฤƒ sau o plimbare vฤƒ poate ajuta. Spre searฤƒ faceลฃi o bucurie familiei.

Capricorn – pentru a menลฃine relaลฃii armonioase în casฤƒ, treceลฃi peste convenลฃii ลŸi încercaลฃi sฤƒ vฤƒ adaptaลฃi schimbฤƒrilor impuse de situaลฃie. Sunteลฃi mult mai maleabil ลŸi mai afectuos cu partenerul dar, spre searฤƒ, o puteลฃi da în barฤƒ. În schimb puteลฃi primi cadouri pentru casฤƒ sau faceลฃi investiลฃii reuลŸite. Comunicaลฃi mult ลŸi bine, mai ales cu cei din anturajul apropiat. Evitaลฃi bârfele, supravegheaลฃi-vฤƒ sฤƒnฤƒtatea ลŸi renunลฃaลฃi la a deลฃine controlul!

Vฤƒrsฤƒtor – gândirea poate avea sclipiri ลŸi lacune. Vreลฃi sฤƒ vฤƒ afirmaลฃi, sฤƒ schimbaลฃi ceva, sฤƒ vฤƒ faceลฃi noi prieteni, sฤƒ comunicaลฃi cu cei din anturajul apropiat ลŸi rezultatul final poate fi plin de surprize. O decizie corectฤƒ luatฤƒ azi, în rezolvarea problemelor cotidiene sau a negocierilor, poate avea efecte benefice mâine. Aveลฃi probleme cu încฤƒpฤƒลฃânarea unei persoane mai în vârstฤƒ, cu influenลฃฤƒ.

PeลŸti – bine dispus ลŸi entuziast, aveลฃi trecere la persoane nonconvenลฃionale dar nu prea vฤƒ împฤƒcaลฃi cu rudele. Un împrumut, taxele ลŸi impozitele, duc la fluctuaลฃii financiare pe care le stฤƒpâniลฃi cu înลฃelepciune. Aveลฃi parte ลŸi de surprize plฤƒcute din partea copiilor sau a persoanei iubite, poate o propunere pentru o plimbare interesantฤƒ dar nu lipsitฤƒ de neprevฤƒzut. S-ar putea sฤƒ puneลฃi în programul pentru timpul liber ลŸi o cฤƒlฤƒtorie sau un spectacol de teatru.

Cele mai citite

Dialog satiric: Nuntฤƒ politicฤƒ – Academia Catavencu

โ€“ Nu arunci buchetul? โ€“ Mai bine te arunc pe tine, cฤƒ nu mai eศ™ti pe liste la alegeri. โ€“ Oleu! A venit ศ™i ศ™eful...

O dronฤƒ israelianฤƒ a ucis mai mulศ›i atacatori palestinieni

Forศ›ele israeliene au ucis ศ™ase militanศ›i palestinieni รฎn oraศ™ul Tubas ศ™i รฎntr-o tabฤƒrฤƒ de refugiaศ›i din apropiere, รฎn Cisiordania ocupatฤƒ, joi dimineaศ›ฤƒ, a anunศ›at...

Caz ศ™ocant รฎn sport! Atletฤƒ olimpicฤƒ, victimฤƒ a unui incident tragic: A fost incendiatฤƒ de partenerul ei sub privirile fiicei sale

Atletฤƒ olimpicฤƒ din Uganda, ucisฤƒ รฎntr-un atac violent comis de partenerul ei. Rebecca Cheptegei, participantฤƒ la maratonul Jocurilor Olimpice de la Paris, a fost incendiatฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ