5.9 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSpecialHoroscop - Zodia RAC

Horoscop – Zodia RAC

Este pentru toti o saptamana frumoasa pe care nimeni si nimic nu o poate umbri, pentru ca toti o asteptam macar si numai pentru odihna. Asta nici nu mai repetam la fiecare zodie pentru ca devine plictisitor. La Raci este plictisitoare obsesia pentru o perioada a anului, cea de la final, dar vine précis si nu o puteti modifica.

Veti fi ca si anesteziat de superlative, toti vor vorbi in propozitii care incep si se termina cu “foarte”, bine, frumos etc. Numai ca asa nu uitam ca oricat de frumoase pot fi cadourile, complimentele si dulcegariile, de acum sunteti un om al prezentului, dar mai cu seama al viitorului, care stie si trebuie sa stie pe ce sa se bazeze in continuare. Pentru a nu cauta in alte predictii, va spunem de pe acum ca veti avea un an bun si nu vrem sa facem o rima gratuita, ci chiar asa este, pentru ca v-ati si pregatit pentru cele mai bune rezultate si astrele va saluta initiativa.

Veti avea un an bun cu un inceput ceva mai abrupt in care trebuie sa faceti abstractie de tot ce ati trait in aceste doua saptamani de relas. Cum spuneam, incepeti in forta, cu noi proiecte profesionale, care incearca sa acopere mult perioada in care ati asteptat cu ele in mape sau pe calculator. Acum aveti sansa sa va afirmati in domeniile in care activati sau si mai bine acolo unde aveti specializarea. Cei care au o cariera in domeniul artistic si care se folosesc de inspiratie, talent in ceea ce fac vor avea o perioada deosebit de favorabila. La fel si cei care se ocupa de nevoiasi, bolnavi, si de ajutorarea altora, intr-un fel sau altul, sau ocupatii in conexiune cu spiritualitatea. Aspectele mai dificile insa ii vor afecta pe toti ceilalti.

In prima faza, mai ales in acest an, veti avea o perioada de confuzie, va veti intreba daca drumul si cariera pe care le-ai ales sunt cele potrivite pentru dvs., iar daca nu v-ati urmat vocatia va veti simti destul de deziluzionati si s-ar putea sa va lipseasca dorinta de a inainta. Exista si dubii, nesiguranta si confuzie. Relatiilor cu superiorii le lipsesc claritatea si s-ar putea sa existe lucruri pe care nu le stiti sau nu le cunoasteti suficient. Este un timp bun insa pentru a va urma intuitia. Daca vreti sa va folositi de acest aspect intr-un mod care sa va avantajeze, tineti cont ca in urmatoarea perioada nu vei fi perceput asa cum sunteti in realitate. Partenerul va sustine si sunteti fericiti. Sanatatea are unele hibe, dar le veti rezolva. Banii pot fi o problema abia in prima parte a lui 2013.

Cele mai citite

Exporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți ruși nu pot sta pe schiuri cum vrea Putin

Ilustrație: Marian Avramescu Exporturile de votcă Săniuța către Federația Rusă sunt așteptate să crească spectaculos, după ultimele doleanțe exprimate public de liderul de la...

Exporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți ruși nu pot sta pe schiuri cum vrea Putin

Ilustrație: Marian Avramescu Exporturile de votcă Săniuța către Federația Rusă sunt așteptate să crească spectaculos, după ultimele doleanțe exprimate public de liderul de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă