10.8 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP VĂRSĂTOR august 2015. Un pas mare în relaţia cu persoana iubită

HOROSCOP VĂRSĂTOR august 2015. Un pas mare în relaţia cu persoana iubită

În prima parte a lunii august, te pregăteşti de nuntă, te muţi împreună cu partenerul(a), mergi în luna de miere sau iei o decizie importantă alături de persoana iubită. Dacă eşti singur(ă), întâlneşti o persoană specială, cu care începi să flirtezi. Nu forţa lucrurile, lasă relaţia să evolueze de la sine.

Însă, dacă vrei să te căsătoreşti, ai grijă să îţi planifici nunta înainte de 17 septembrie sau după 9 octombrie, pentru că în această perioadă Mercur este retrograd şi, prin urmare, aduce multe surprize neplăcute – te împiedici de rochia de mireasă, ţi se dărâmă tortul, pierzi verigheta sau ţi se întâmplă ceva ce îţi strică ziua.  

Ultima lună de vară este plină de surprize şi îţi aduce oportunitatea de a face un parteneriat care se va dovedi de succes.

Din 11 august până în 6 septembrie 2016, îţi merge bine în plan financiar – îţi cresc veniturile din bonusuri, comisioane, drepturi de autor, burse, sponsorizări sau moşteniri.

Cea mai norocoasă zi din an este cea de 26 august, când primeşti o sumă de bani neaşteptat de mare sau ţi se aprobă un împrumut bancar sau o finanţare.

Cu toate acestea, trebuie să îţi stăpâneşti tentaţia de a cheltui bani, care apare în 29 august. Dacă, totuşi, ai oportunitatea unei investiţii care ţi se pare bună, consultă-te cu un specialist înainte de a lua o decizie. 

Cele mai citite

Bilete de tren la CFR, dar și la companiile private, pe aceeași platformă

Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF) a anunțat că de vineri, 23 februarie, a lansat sistemul de vânzare integrat de bilete de tren pentru...

Elefantul PSDNL s-a întos brusc în magazinul cu democrația de porțelan și a făcut țăndări Constituția

Ilustrație: Marian Avramescu Elefantul PSDNL a intrat în democrația românească de porțelan și s-a întors brusc, făcând cioburi constituția, dar lăsând mult loc pentru...

Ciolacu cere explicații de la șeful Transgaz pentru achiziția de iPhone-uri

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi că îl va chema la explicații pe Ion Sterian, șeful Transgaz, după ce compania a achiziționat iPhone-uri...
Ultima oră
Pe aceeași temă