20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialHoroscop TAUR săptămâna 16-22 iulie

Horoscop TAUR săptămâna 16-22 iulie

Perioada pe care tocmai o analizăm, la Tauri, se remarcă prîntr-un weekend al naibii de ciudat. Nu vă speriaţi, nu va fi rău, doar ciudat prin mulţimea de surprize, de răsturnări de situaţii care de care mai inedite, dar deloc neplăcute.

 

VEZI ŞI ZODIA:         BERBEC   TAUR   GEMENI   RAC

                         LEU   FECIOARĂ   BALANŢĂ   SCORPION 

                     SĂGETĂTOR   CAPRICORN   VĂRSĂTOR   PEŞTI      

 

Faceţi planuri pentru o viitoare călătorie, dar aceasta nu mai e viitoare, ci chiar prezentă, poate sunteţi invitat la o mică petrecere când vă treziţi cu musafiri la uşa, telefoanele suna neîncetat şi cine mai ştie ce alte întâmplări se vor mai petrece, unele dintre ele chiar cu un intens iz romantic. Începând de luni e bine să vă aliniaţi regulilor, cele cu care sunteţi obişnuiti, să mergeţi în direcţia în care merge toată lumea, fără să ieşiţi din front, şi mai ales să vă menţineţi mereu anturaţi.

Indiferent că este vorba de o şuetă între colegi, despre o şedinţă de lucru sau de un proiect pe care trebuie să-l puneţi pe roate, fiţi atenţi la trendul relaţiilor celor care va înconjoară. Şi cu cât ajungeţi mai sus în ierahie cu atât mai bine. Va veţi simţi cu mai mulţi paşi înainte, mai bogaţi în informaţii importante obţinute cu mare uşurinţă de la cei din anturaj. Reuşiţi astfel o excelentă evaluare a statutului dumneavoastră la acest moment şi mai ales a drumului pe care trebuie să-l urmaţi în viitorul apropiat.

Parcurgem o perioadă cu multă nesiguranţă, astfel încât orice informaţie obţinută la vreme este binevenită, ajutându-vă să nu fiţi prinşi pe picior greşit atunci când vă aşteptaţi mai puţin. De miercuri, joi tonusul energetic este în creştere astfel că cel puţin la locul de muncă veţi fi în situaţia de a da dovada propriei dumneavoastră valori. Sigur, este important ca şi dumneavoastră să veniţi cu un plan, un proiect pe măsură, dar indiferent de circumstanţe, mintea dumneavoastră funcţionează astfel încât aţi fi în stare să mutaţi şi munţii.

O motivaţie puternică în acest sens este şi partenerul, dacă se pune problema unui partener, cu care, între noi fie vorba, aveţi o relaţie deosebită, iar dacă nu, să ştiţi că dragostea pluteşte în aer şi devine un catalizator pentru tot ceea ce veţi întreprinde acum. Referitor la bani se întrevăd ceva încasări pe miercuri, iar sub aspectul sănătăţii e bine să vă feriţi de curent.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă