1.6 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomeSpecialHOROSCOP TAUR august 2015. Evoluţie în toate planurile şi momente romantice de...

HOROSCOP TAUR august 2015. Evoluţie în toate planurile şi momente romantice de neuitat

Pentru tine, luna august se dovedeşte a fi cea mai fericită lună a anului, cu oportunităţi excelente la tot pasul şi multe momente romantice de neuitat.

Încă din prima parte a lunii, eşti promovat(ă), obţii locul de muncă pentru care ai aplicat sau primeşti o recompensă pe măsura eforturilor pe care le depui.

Datorită succesului în plan profesional, îţi permiţi să îţi redecorezi sau să îţi schimbi locuinţa. În plus, cheltui mai puţin decât te aştepţi, pentru că te nimereşti la locul potrivit, în momentul potrivit. Totuşi, trebuie să ai grijă să nu eziţi atunci când ţi se propune cel mai bun preţ.

Din 11 august până în 6 septembrie, întâlneşti o persoană specială sau, dacă ai întâlnit-o deja, relaţia voastră se îmbunătăţeşte – faceţi o călătorie plină de aventură şi distracţie, vă căsătoriţi, petreceţi o lună de miere de vis sau vă măriţi familia.

Ziua de 26 august este cea mai norocosă zi a anului pentru tine, mai ales în plan personal, în relaţia cu persoana iubită. Mergeţi singuri la un restaurant, un parc de distracţii, un film la cinema sau un spectacol care vă încântă pe amândoi.

În ultimul weekend al lunii august, dai o petrecere acasă sau participi la un eveniment distractiv, alături de prieteni.

Cele mai citite

Ioana Mihăilă, după ieșirea de la DNA

Fostul ministru al Sănătăţii Ioana Mihăilă a afirmat, la ieşirea din sediul DNA, că decizia privind achiziţia numărului de vaccinuri anti-COVID a fost luată...

INS: 85,7% dintre gospodăriile din România au acces la reţeaua de Internet de acasă, în 2023

Ponderea gospodăriilor din România care aveau acces la Internet de acasă a ajuns, în acest an, la 85,7% din total, în creştere cu 3,6%...

Vlad Voiculescu, urmărit penal în dosarul achizițiilor de vaccinuri anti-COVID

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a anunţat că fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu este urmărit penal pentru abuz în serviciu, cu consecinţe deosebit de...
Ultima oră
Pe aceeași temă