12.2 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP SĂGETĂTOR august 2015. Progres în toate aspectele importante

HOROSCOP SĂGETĂTOR august 2015. Progres în toate aspectele importante

În luna august, progresezi în toate aspectele pe care le consideri importante, mergi într-una sau mai multe călătorii în ţară sau în străinătate şi faci planuri pentru un proiect de care te vei ocupa alături de persoane cu backgrounduri total diferite.

De asemenea, te pregăteşti pentru un program de studiu la o universitate, îţi publici un manuscris sau îţi prezinţi un proiect la care ai lucrat mult.

Încă de la începutul lunii, realizezi că ai cheltuit mult în ultima perioadă şi, prin urmare, începi să economiseşti, chiar dacă ai venituri suficient de mari încât să nu te îngrijorezi.

În 26 august, cea mai norocoasă zi a anului, ai o oportunitate excelentă în carieră, care îţi poate atuce atât prestigiu, cât şi profit.

De altfel, din 11 august până în 6 septembrie 2016, ai succes în carieră – îţi este recunoscut potenţialul, primeşti oferte de muncă excelente, te dezvolţi foarte mult în domeniul tău de activitate şi înscrii numeroase victorii profesionale.

Spre sfârşitul lunii august, te confrunţi cu o problemă legată de apă – de exemplu, o inundaţie sau o neregulă cu factura.

Ziua de 29 august este excelentă pentru un proiect de redecorare – găseşti exact ceea ce îţi doreşti, la  preţuri neaşteptat de mici. 

Cele mai citite

Ciolacu cere explicații de la șeful Transgaz pentru achiziția de iPhone-uri

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi că îl va chema la explicații pe Ion Sterian, șeful Transgaz, după ce compania a achiziționat iPhone-uri...

DACĂ V-AȚI VACCINAT “ANTI-COVID”, NU MAI CONSUMAȚI BĂUTURI ENERGIZANTE!!!

Spuneam mai devreme, „Energizantele, noua cauză a deceselor subite ale oamenilor tineri și aparent sănătoși. „Energizant” e noua denumire pentru Vaccin?” Se pare că...

O nouă piață foarte mare de desfacere pentru România

Autorităţile române vin cu vești foarte bune pentru crescătorii de ovine din România, care vor avea foarte curând o nouă piață de desfacere....
Ultima oră
Pe aceeași temă