19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialHoroscop PEŞTI săptămâna 16-22 iulie

Horoscop PEŞTI săptămâna 16-22 iulie

Obiectivitatea va ajută se terminaţi rapid toate lucrurile care va ţin din treava dumneavoastră de bază. Le terminaţi şi puteţi să faceţi ce aveţi în plan fără întrerupere pentru că sunteţi aşa de dornici şi aşa va şi place.

 

VEZI ŞI ZODIA:         BERBEC   TAUR   GEMENI   RAC

                         LEU   FECIOARĂ   BALANŢĂ   SCORPION 

                     SĂGETĂTOR   CAPRICORN   VĂRSĂTOR   PEŞTI      

 

Rar veţi întâlni pe cineva care să obiecteze la felul dumneavoastră propriu de a va achita de toate datoriile atît financiare sau cotidiene. Hobbiurile vor reprezenta majoritatea timpului petrecut într-un stil reconfortant atît minţii cât şi sufletului. Veţi cîţi mai mult din cărţi aşa că în adolescentă decât de pe ecranul calculatorului. Începeţi sau continuaţi o documentare a unui subiect care va mănîncă de mulţi ani viaţă şi ale cărui taine nu speraţi să aveţi răgazul nercesar să le pătrundeţi. Măcar aveţi bucuria să fiţi un novice cu bune intenţii.

Aveţi oportunitatea da a va etala conostintele bogate, enciclopedice în preajmă unor personalităţi ale domeniului dumneavoastră de activitate sau măcar în faţă copiilor care vor fi uimiţi de cît de multe cărţi aţi putut cîţi la viaţă dvs, chiar dacă sînteţi foarte tineri şi încă multe mai aveţi de învăţat şi veţi face asta oricând cu multă plăcere Sunteţi dintre puţinii oameni cărora le place mai mult să se autoeduce decît să facă aiurea paradă de cultură, nefolosindu-le direct.

Aveţi neplăceri la cumpărături în piaţă sau la supermarket unde constataţi că nu aveţi destui bani pentru că nu aţi prea mai trecut pe acolo de mult şi preţurile au explodat, chiar dacă în cărţile pe care le citiţi nu scrie nimic despre asta. Cotidianul şi practică va trag pe dreaptă în rest totul merge că un ceas elveţian. Elveţian însă nu este din nefericire contul dumneavoastră curent, şi de aceea veţi da piept cu oameni furioşi dacă doriţi să va luat un extrajob. Multă răbdare, perseverenţă şi încredere şi veţi reuşi peste vreo cîteva săptămîni.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă