19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialHoroscop - LEU, săptămâna 7 - 13 iulie

Horoscop – LEU, săptămâna 7 – 13 iulie

In acest weekend Leul isi va indeplini sarcinile referitor la ceea ce apare ca obligatie fata de unele rude care le-au fost loiale si aproape atunci cand au fost in nevoie. Iar de data asta actioneaza ca la carte, dau telefon, fac invitatia, si iata ca se aleg cu sambata ocupata cu unele petreceri de familie, poate acasa nu la restaurant, avand in vedere ca este vorba de niste rude pe care trebuie sa le onoreze asa cum se cuvine.

Atat activitatile pe care le veti desfasura sambata dar si duminica, indiferent de ce va fi vorba sunt in pericol de a le compromite chiar dvs. insiva. Cum. Simplu. Aveti tendinta de a vorbi continuu fara sa lasati si altora acest drept, apoi este posibil nici sa nu aveti rabdarea de a asculta la ceea ce mai apuca sa vorbeasca si ceilalti. Evitati monologurile, invitati spre dialog, si totul va fi in regula.

La inceputul saptamanii de lucru trebuie sa fiti atenti la cheltuieli, asta nu ca nu ati avea bani de cheltuit, dar nu sunteti in situatia de dispune de un sac fara fund, pe de o parte, dar v-ati si extaziat luna trecuta cu cheltuieli nebunesti, iar acum aveti tendinta sa faceti la fel. Iata ca orice om trebuie sa mai inchida robinetul pentru o perioada macar atat cat sa-si refaca bugetul si sa poata gandi apoi la alte proiecte pentru un viitor ceva mai indepartat. Apoi cheltuielile zilnice cele pentru hrana de zi cu zi sunt destul de mari in familia dvs., poate incercati sa mai renuntati la unele comoditati, pe care noi le-am numi excentricitati. In plus familia extinsa trece printr-o perioada cand ar trebui sustinuta moral si financiar macar pana isi revine la normalul de dinaintea verii.

Pe joi si vineri ajung la urechile dvs. niste vesti referitor la ceva investitii, poate un castig la vreun joc de noroc sau la bursa, care sa va bucure intr-atat incat sa puneti iar de o sarbatorire. Dar iata ca apar probleme la locul de munca, mai précis privind siguranta locului de munca pornind de la ceva probleme de disciplina pe care dvs. le aveti in mod cu totul exceptional acum.

Relatiile de familie sunt lipsite de orice nor cel putin in acest weekend, iar dvs. sunteti chiar mandru de partenerul de viata care se intrece pe sine in calitatile de a fi gayda, unde mai pui ca manifesta fata de dvs. o atentie deosebita. Sanatate – oboseala, banii – perioada lenta de refacere, dar si castiguri neasteptate.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 7-13 iulie

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă