20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialHoroscop LEU săptămâna 16-22 iulie

Horoscop LEU săptămâna 16-22 iulie

În perioada care începe cu data de 16 iunie, Leul nu se va afla în apele sale, iar asta se va vedea încă din weekend. Sâmbătă şi duminică dumneavoastră, Leilor, ardeţi de nerăbdare să vă dovediţi intenţiile bune şi frumoase, evident faţă de partener, vreţi cu orice chip să-l impresionaţi, să-l lăsaţi cu gura căscată în faţa atenţiilor cu care vă înconjuraţi partenerul (a).

 

VEZI ŞI ZODIA:         BERBEC   TAUR   GEMENI   RAC

                         LEU   FECIOARĂ   BALANŢĂ   SCORPION 

                     SĂGETĂTOR   CAPRICORN   VĂRSĂTOR   PEŞTI      

 

Gândiţi-vă la vremea potrivită dacă nu este vorba despre o atenţie sufocantă, născută dintr-un orgoliu prea mare al Leului, sau dintr-o jignitoare neîncredere în partener. Până nu e prea târziu păstraţi-vă calmul, mai ales pentru că atitudinea faţă de partener se prelungeşte şi săptămâna ce începe luni, iar dumneavoastră sunteţi pe cale să generaţi o adevărată dramă conjugală.

Sunt de faţă toate ingredientele unei astfel de situaţii prin care dumneavoastră aţi mai trecut. S-ar putea să vină perioada de concediu şi precipitarea pentru un astfel de eveniment vă face nerăbdători, fie este vorba de un decalaj de program de lucru care vă înnebuneşte sau pur şi simplu sunteţi prea posesivi. Este păcat să sacrificaţi o relaţie frumoasă pentru un comportament atat de copilăresc.

La locul de muncă lucrurile sunt destul de relaxate, deşi e greu pentru dumneavoastră, în starea în care sunteţi, să mai discerneţi dacă sunt aşa sau doar par astfel. Ar fi destul de productiv pentru dumneavoastră să vă concentraţi putin pe atmosfera de la serviciu, să vedeţi care mai este imaginea de care vă bucuraţi acum, se pare că de multă vreme nu aţi mai recurs la o astfel de evaluare importantă în această perioadă.

În familia lărgita există persoane care vă sunt aproape, deşi doar cu mintea şi cu sufletul, şi care s-ar putea să reprezinte o soluţie salvatoare, evident cu un sfat, o vorba încărcată de înţelepciunea care ar putea dezamorsa tensiunea care se acumulează la dumneavoastră în cămin. La capitolul bani nu sunt probleme majore, deşi sunteţi foarte strânşi la pungă fiindcă aşa cere conjunctura. Sub aspectul sănătăţii, nu ar fi exclus să răciţi usor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă