7.9 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP LEU august 2015. Prosperitate şi relaţii bune

HOROSCOP LEU august 2015. Prosperitate şi relaţii bune

La începutul lunii august, îţi îmbunătăţeşti relaţia cu partenerul(a) de viaţă sau serviciu. Sunteţi de nedespărţit, vă distraţi de minune împreună şi vă faceţi planuri mari de viitor.

Totuşi, este bine să amâni orice decizie importantă care implică partenerul(a), pentru că Venus este retrograd până în 6 septembrie. După această dată, ai mai multe şanse de succes.

Din 11 august, începi cea mai prosperă perioadă din ultimul deceniu. Culegi roadele muncii pe care ai desfăşurat-o încă de la jumătatea lunii iulie a anului trecut. Te convingi de acest lucru în cea mai norocoasă zi din an, 26 august, când primeşti o sumă mare de bani.

Însă, trebuie să ai grijă să nu risipeşti banii pe care îi câştigi, mai ales la sfârşitul lunii, când eşti tentat(ă) să cheltui mult. Prin urmare, dacă mergi în vacanţă, gândeşte-te de două ori dacă ai cu adevărat nevoie de un suvenir scump sau, dacă rămâi acasă, analizează bine ofertele înainte să cumperi ceva.

În 14 august, ai oportunitatea pe care o aşteptai ca să îţi urmezi un vis extrem de important. Ai încredere în tine şi nu ezita să profiţi de şansa ta.

Din 8 august până în 24 septembrie, ai grijă de înfăţişarea ta – ai grijă la alimentaţie, respecţi un program de exerciţii fizice, îţi înnoieşti garderoba sau îţi schimbi tunsoarea ori culoarea părului. Orice alegere faci, în această perioadă, nimeni nu poate rezista farmecului tău.

Astfel, închei luna cu succes în orice ţi-ai propune. În plus, petrecei momente minunate alături de persoana iubită.  

Cele mai citite

Comasarea alegerilor locale cu europarlamentare. De ce nu se economisesc bani la alegeri 2 în 1

Comasarea alegerilor locale cu europarlamentare ar putea părea la prima vedere o economie la buget, însă în realitate, potrivit calculelor făcute de Autoritatea Electorală...

Mai mult fotbal feminin în licee

Ministerul Educației (ME) anunță înființarea a noi clase de fotbal feminin, în mai multe licee cu program sportiv, începând cu anul școlar următor. În implementarea...

Big Brother te veghează? Aplicaţia Signal îţi ascunde numărul!

Signal, aplicația de mesagerie criptată cunoscută pentru angajamentul său față de confidențialitate și securitate, a anunțat lansarea unei funcții revoluționare, menită să îmbunătățească...
Ultima oră
Pe aceeași temă