17.2 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP iunie 2015 pentru TAUR: Episod romantic ca în filmele hollywoodiene

HOROSCOP iunie 2015 pentru TAUR: Episod romantic ca în filmele hollywoodiene

Taurii se concentrează pe îndeplinirea unui vis propriu, pleacă în călătorii, se distrează alături de prieteni şi primesc veşti excelente în plan profesional.

Ești hotărât(ă) să îți analizezi în detaliu problemele din plan financiar și iei decizii bune, ca să te asiguri că ai stabilitate. În plus, te concentrezi pe îndeplinirea unui vis, cum ar fi să îți cumperi un apartament sau o mașină, sau să te înscrii la o facultate.

În 5 iunie reușești să rezolvi cele mai multe probleme în privința unui partaj de divorț, unei investiții sau unei vânzări.

Din 16 iunie, începi să te concentrezi mai mult pe modalități prin care îți poți crește veniturile. Ar fi bine să îți faci curaj ca să ceri o mărire de salariu. Pregătește-ți argumente puternice înainte de a vorbi cu angajatorul.

Dacă ești născut între 18 și 20 mai, ai putea avea un conflict cu partenerul(a). Fii înțelegător(oare) dacă vrei să îți salvezi relația.

Cea mai bună zi a lunii va fi 22 iunie. Găsești mobila ideală la prețuri excelente sau reușești să vinzi sau să cumperi o proprietate.

Din 24 iunie până în 8 august astrele te predispun la călătorii și la distracție. În aceeași perioadă, primești vești excelente în carieră.

La finalul lunii vei fi foarte creativ(ă) și vei trăi un episod romantic ca în filmele hollywoodiene.

Cele mai citite

S-a „reinventat” fostul baron de Brăila, Gh Bunea Stancu. Acum face afaceri pe bani publici ca „antreprenor”

Fostul președinte al PSD și CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, arestat în 2014 de DNA și judecat în 3 dosare de corupție, a...

Salteaua ortopedică – tu știi ce proprietăți și beneficii are? 

De câte ori ți s-a întâmplat să te trezești dimineața apatic, lipsit de energie, ba chiar mai obosit decât erai înainte de somn? Pe...

Cocktailul Molotov al propagandei

Propaganda politică e pe cale să atace și ultimele celule democratice din corpul societății occidentale. Un document de politică de recrutare aparținând celor de la BBC, scurs...
Ultima oră
Pe aceeași temă