15.1 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP iunie 2015 pentru SĂGETĂTOR: Concentrare pe un parteneriat important

HOROSCOP iunie 2015 pentru SĂGETĂTOR: Concentrare pe un parteneriat important

În luna iunie, săgetătorii se concentrează pe succesul unui parteneriat şi îşi îmbunătăţesc relaţia cu persoana iubită.

La începutul lunii îţi faci un bilant pe primele luni ale anului şi analizezi deciziile pe care le-ai luat şi ce ai învăţat până acum.

Până în iulie vei fi foarte ocupat(ă) la serviciu. Ai grijă de sănătatea ta, ca să faci faţă sarcinilor. Îţi implementezi noul plan cu succes până în august 2015 sau, cel târziu, până în 8 martie 2016.

Te concentrezi pe buna funcţionare a unui parteneriat. Cheia succesului şi a longevităţii parteneriatului este să fii cooperativ(ă) şi să respecţi opiniile celuilalt. La sfârşitul lunii discutaţi felul în care veţi împărţi profitul şi veţi investi banii.

Neptun este retrograd din 12 iunie până în 15 noiembrie. În această perioadă te poţi răzgândi în privinţa metodei de rezolvare a unei probleme de familie sau legată de casă. 

Între 5 iunie şi 18 iulie ai putea călători cu persoana iubită sau aţi putea găsi noi activităţi distractive, care să vă îmbunătăţească relaţia.

Cea mai bună zi a lunii va fi 22 iunie, când vei avea parte de multe surprize plăcute.

Cele mai citite

Ministerul de Interne vrea să angajeze 5000 de oameni prin încadrare directă, adică direct din viața civilă

Vicepremierul Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, a înaintat Guvernului un Memorandum prin care solicită angajarea a 5200 de oameni în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Memorandumul...

Guvernul discută proiectul de Ordonanță care ar mări salariile în Sănătate

Pe ordinea de zi a ședinței Executivului din data de 28 februarie 2024 a fost introdus și un proiect de Ordonanță de Urgență "privind...

Nespusa poveste din viitor a locatarului Palatului imperial

Se face că, printr-o ironie a sorții, fostul guvernator al unei republici vasale Marelui Imperiu, poreclit de comați - Magnus Mutus și de tarabostes...
Ultima oră
Pe aceeași temă