11.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP iunie 2015 pentru SĂGETĂTOR: Concentrare pe un parteneriat important

HOROSCOP iunie 2015 pentru SĂGETĂTOR: Concentrare pe un parteneriat important

În luna iunie, săgetătorii se concentrează pe succesul unui parteneriat şi îşi îmbunătăţesc relaţia cu persoana iubită.

La începutul lunii îţi faci un bilant pe primele luni ale anului şi analizezi deciziile pe care le-ai luat şi ce ai învăţat până acum.

Până în iulie vei fi foarte ocupat(ă) la serviciu. Ai grijă de sănătatea ta, ca să faci faţă sarcinilor. Îţi implementezi noul plan cu succes până în august 2015 sau, cel târziu, până în 8 martie 2016.

Te concentrezi pe buna funcţionare a unui parteneriat. Cheia succesului şi a longevităţii parteneriatului este să fii cooperativ(ă) şi să respecţi opiniile celuilalt. La sfârşitul lunii discutaţi felul în care veţi împărţi profitul şi veţi investi banii.

Neptun este retrograd din 12 iunie până în 15 noiembrie. În această perioadă te poţi răzgândi în privinţa metodei de rezolvare a unei probleme de familie sau legată de casă. 

Între 5 iunie şi 18 iulie ai putea călători cu persoana iubită sau aţi putea găsi noi activităţi distractive, care să vă îmbunătăţească relaţia.

Cea mai bună zi a lunii va fi 22 iunie, când vei avea parte de multe surprize plăcute.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă