11.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP iunie 2015 pentru RAC: Totul merge ca pe roate în carieră

HOROSCOP iunie 2015 pentru RAC: Totul merge ca pe roate în carieră

În luna iunie, racii au multe oportunităţi în plan profesional şi personal, coordonează cu succes o echipă la serviciu şi au grijă de starea lor de sănătate.

Începutul lunii iunie îți aduce numeroase oportunități în plan profesional. Îți dezvolți un proiect vechi sau începi proiecte mai complicate. Dacă coordonezi o echipă, reușești să faci fiecare membru să lucreze la capacitate maximă.

Din 24 iunie până în 8 august vei fi apreciat de subalterni sau de membrii echipei tale, pentru soluțiile pe care le găsești la probleme și pentru felul în care gestionezi timpul și resursele.

De asemenea, în luna iunie ți se clarifică un diagnostic sau îți închei un tratament. În cazul în care rezultatele analizelor nu au fost cele pe care ți le-ai dorit, cere o a doua opinie, pentru că este foarte posibil să se fi făcut o greșeală.

Dacă îți dorești să adopți un animal de companie, mergi la adăposturile de animale, dar nu lua o decizie până în 11 iunie.

După 16 iunie îți iei zile libere sau intri în concediu, pentru că ai nevoie urgent de odihnă și intimitate. În această perioadă, renunți la un obicei despre care știi că îți face rău.

În plus, este posibil să îți îndeplinești un vis legat de casă – fie redecorezi, fie te muți într-un loc care ți se potrivește de minune. Însă, va trebui să profiți fără ezitare de oportunitățile care apar.

Pregătește-te să primești vești spectaculoase în 29 iunie, în privința statutului sau veniturilor tale.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă