11.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP iunie 2015 pentru GEMENI: Progres însemnat în plan profesional sau personal

HOROSCOP iunie 2015 pentru GEMENI: Progres însemnat în plan profesional sau personal

În luna iunie, gemenii au succes în relaţia cu partenerul(a), fac o călătorie de neuitat şi se apropie mult de îndeplinirea unui vis important.

Dacă ești într-o relație, este posibil să te logodești sau să te căsătorești în curând. În plus, parteneriatele de serviciu s-ar putea lega mult mai bine în primele două săptămâni ale lunii. 

Totuși, Mercur este retrograd până în 11 iunie, așa că trebuie să amâni semnarea oricărui document până după această dată. Încearcă să nu faci schimbări până la jumătatea lunii şi să te concentrezi pe strategiile pe care ți le-ai stabilit deja.

Un concediu sau o călătorie vor fi divine, fie că le-ai planificat sau nu. În plus, progresezi mult în plan personal sau profesional și te apropii mult de îndeplinirea unui vis important. În acest timp, un prieten va juca un rol foarte important în succesul tău – sfaturile lui sunt de neprețuit.

În 22 iunie vei avea o zi plină de noroc și stare de bine imperturbabilă. Însă, din 24 iunie ești predispus(ă) la cheltuieli mari, mai ales că vrei să investești într-un proiect personal.

La sfârșitul lunii pleci într-o scurtă călătorie cu o destinație apropiată și petreci momente magice alături de persoana iubită sau de cei dragi.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă