12.4 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP iunie 2015 pentru BALANȚĂ: Concediu şi invitaţii la petreceri

HOROSCOP iunie 2015 pentru BALANȚĂ: Concediu şi invitaţii la petreceri

În luna iunie, balanţele sunt invitate la multe petreceri sau ieşiri, au parte de schimbări în plan profesional şi petrec momente romantice cu o persoană specială.

În prima parte a lunii negociezi un contract. Dacă vrei să se încheie totul în favoarea ta, fii foarte atent(ă) la detalii și verifică informațiile de mai multe ori, pentru că Neptun te predispune la confuzie.

Nu semna nimic înainte de 11 iunie sau, dacă circumstanțele sunt foarte complicate, până în 27 iunie.

Mercur este retrograd până în 11 iunie, după care totul revine la normal și începi să lucrezi la capacitate maximă. Amână orice decizie până după această zi.

Din 5 iunie până în 18 iulie este perioada potrivită ca să îți reîmprospătezi imaginea, astfel încât să te simți bine în propria piele și să atragi atenție pozitivă asupra ta.

Până la sfârșitul lunii primești mai multe invitații la petreceri sau ieșiri, decât de obicei. În plus, după 16 iunie îți iei câteva zile libere sau concediu ca să pleci într-o călătorie cu persoana iubită.

Încep să apară schimbări în plan profesional, care se vor concretiza în luna iulie. Pregătește-te bine ca să depășești orice obstacol, astfel încât să obții postul sau rezultatul pe care ți-l dorești.

Ultimul weekend al lunii ar putea fi preferatul tău, pentru că partenerul(a) îți va face surprize plăcute. Dacă ești singur(ă), ai putea întâlni o persoană specială, care îți va schimba complet viața.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...

Diana Șoșoacă a convocat forul de conducere al partidului SOS

Lucrurile par a scăpa de sub control în partidului SOS, condus cu mână de fier de Diana Șoșoacă! Liderul partidului a convocat de...

Fiul unui director din Consiliul Județean Buzău, mort într-un accident rutier

Un tânăr din Buzău, fiul unui director din Consiliul Județean, a murit cu câteva ore înainte să împlinească vârsta de 24 de ani!...
Ultima oră
Pe aceeași temă