14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop GEMENI săptămâna 16-22 iulie

Horoscop GEMENI săptămâna 16-22 iulie

În perioada acesta pe care o analizam acum Gemenii sunt aparent destul de confuzi, dar au planuri ascunse pe care le tot pitrocesc pentru a le pune în practică.

 

VEZI ŞI ZODIA:         BERBEC   TAUR   GEMENI   RAC

                         LEU   FECIOARĂ   BALANŢĂ   SCORPION 

                     SĂGETĂTOR   CAPRICORN   VĂRSĂTOR   PEŞTI      

 

Sunt de aşteptat planuri secrete de petrecere într-un mod inedit concediul, poate fără să ştie partenerul sau vreun şef ori altcineva care ar putea pune beţe în roate, dar şi oportunităţi de schimbare a locului de muncă pot fi în discuţie. De asemenea, în weekend este posibil să aveţi o întâlnire de taină cu cineva pe care îl ştiţi foarte bine, dar nu face parte din cercul dumneavoastră de cunoştinţe sau de prieteni.

Încă de la începutul săptămânii problemele Gemenilor se concentrează pe anturaj, pe oamenii din anturaj, care pot coace lucruri neprevăzute. Totuşi, în cea mai mare parte, aspectele sunt mai mult imaginate de dumneavoastră decat se petrec în realitate. Sigur că e bine să vă comportaţi cu precauţie, dar de aici până la a vă fi teamă e cale lunga şi situaţia nu pare prea stralucită. Cine mai are vreo opţiune sau vreo putere atunci când îi este frică? Evident sunt întrebări retorice de care e bine sa ţineţi seama acum.

Totuşi, aşteptaţi-vă ca o persoană din cercul dumneavoastră de asociaţi să bată nişte apropouri bizare cel puţin referitor la persoana dumneavoastră. Nu este cazul să reacţionaţi imediat, aşteptaţi măcar până pe joi, vineri, când veţi beneficia de idei mai bune, iar astrele vă vor fi mai generoase. Partenerul nu prea intră în discuţie acum, se poartă mai retras, este ca şi inexistent în ecuaţia vieţii dumneavoastră şi asta doar din vina sa, pentru că simte nevoia unor reglări de conturi. Nu credem că este oportun că reacţionaţi indiferent de ceea ce va face acesta.

Evitaţi confruntările verbale cât mai mult cu putinţă tocmai în această perioadă. În acelaşi timp pe joi, vineri lucrurile cu care vă veţi confrunta acum intră pe un făgaş mai profund, au o greutate mai mare, deci şi de la dumneavoastră cerinţele sunt sporite, trezindu-vă într-un final că aveţi mai multe întrebări de rezolvat decît răspunsuri. Sub aspectul banilor, nu o duceţi chiar atât de rău, dar asta nu înseamnă că aveţi cât vă trebuie, ci că vă descurcaţi cu puţin. Sub aspectul sănătăţii nimic grav nu se întrevede.

Cele mai citite

TikTok, luat la rost de UE cu privire la riscurile pe care varianta Lite le are asupra copiilor

ByteDance's TikTok a primit un termen de 24 de ore pentru a furniza o evaluare a riscurilor privind noua sa aplicație TikTok Lite, lansată...

Români blocați pe aeroportul din Dubai

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror zboruri au fost anulate din cauza condițiilor meteorologice extreme în Dubai, se află în impas pe Aeroportul...

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...
Ultima oră
Pe aceeași temă