10.8 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP GEMENI august 2015. Călătorii spontane, succes în carieră şi în viaţa...

HOROSCOP GEMENI august 2015. Călătorii spontane, succes în carieră şi în viaţa personală

În prima parte a lunii, faci o călătorie spontană şi distractivă, într-un loc în care frumuseţea peisajului te lasă fără cuvinte.

De asemenea, întâlneşti o persoană specială, cu care începi o relaţie romantică.

În 7 august, eşti de neînvins în orice negociere sau discuţie în contradictoriu. Persoana cu care discuţi este fascinată de abilitatea cu care o laşi fără argumente, chiar dacă nu recunoaşte.

La serviciu, apar încontinuu proiecte care te entuziasmează şi pentru care primeşti bani în plus.

De asemenea, dacă eşti o persoană artistică, lucrezi mult ca să termini un manuscris sau să obţii un rol într-un film.

Din 11 august, lucrurile merg de minune în plan personal – îţi redecorezi locuinţa, te muţi, îţi cumperi casa visurilor tale sau îţi vinzi o proprietate la un preţ excelent.

Ziua de 26 august este cea mai norocoasă din an, în care astrele te ajută să îţi pui în aplicare planurile legate de familie – îi îmbunătăţeşti viaţa unei rude în vârstă sau primeşti sprijinul moral şi financiar al familiei pentru ceea ce îţi propui.

Ai oportunităţi de călătorii pe tot parcursul lunii. Însă, în 29 august este foarte important să mergi la serviciu, pentru că eşti promovat(ă), primeşti o mărire de salariu sau intri în atenţia presei pentru un succes profesional. 

Cele mai citite

Zeljko Kopic, înaintea meciului cu CFR Cluj: „Dacă vrem să câştigăm, trebuie să jucăm mai bine ca în ultimele meciuri”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, spune că pentru a câştiga partida din deplasare cu CFR Cluj, care va avea loc în această seară, formaţia...

CNAS bate câmpii, când e întrebată de concediile medicale fictive

Piața neagră a concediilor medicale false continuă să prospere în România, în ciuda afirmațiilor guvernanților, care promit reducerea sau chiar eliminarea fenomenului. Cotidianul național “România...

Studiu: De ce preferă firmele românești să nu acceseze beneficiile fiscale

Companiile româneşti nu se arată prea dornice să acceseze beneficiile fiscale acordate prin lege, cel mai des invocat motiv fiind complexitatea legislativă şi teama...
Ultima oră
Pe aceeași temă