20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialHoroscop CAPRICORN săptămâna 16-22 iulie

Horoscop CAPRICORN săptămâna 16-22 iulie

Controversele se vor ţine scai de dumneavoastră veţi vorbi aproape continuu chiar dacă aveţi sau nu dreptate. Săptămâna începe „ex abrupto”cu animozităţi la serviciu unde poate intraţi direct într-o şedinţa organizată tocmai pentru stabili atribuţiile care va revin în urma redistribuirii făcute din cauza concedierilor sau a reducerii personalului.

 

VEZI ŞI ZODIA:         BERBEC   TAUR   GEMENI   RAC

                         LEU   FECIOARĂ   BALANŢĂ   SCORPION 

                     SĂGETĂTOR   CAPRICORN   VĂRSĂTOR   PEŞTI      

 

Tot ce trebuie să ştiţi este că n-aveţi voie să spuneţi nu ca să nu periclitaţi unica sursă de venit a dumneavoastră Cu multă atenţie şi precauţie puteţi rearanja programul în aşa fel încât să vă luaţi copilul sau nepotul de la grădiniţă sau şcoală. Sau să mai aveţi purtin timp liber seara. Nu forţaţi nota este un moment complicat pentreu toţi nativii şi nu e cazul să fiţi primul dat afară. Nu faceţi pe victima, fiindcă nu va ajută, nu va ridică nimeni statuie, nu impresionaţi pe nimeni, veţi fi în cel mai bun caz penibil sau explus din colectiv.

Încercaţi să vă evaluate obiectiv energia de viaţă şi muncă, sănătatea s-ar putea să fie afectată de diferite abuzuri, nu faceţi orice pentru bani. Mai bine vă distraţi sau vă odihniţi dacă vi se permite. Aveţi mulţi duşmani care vă aşteaptă cu zăhărelul la cotitură. Vă sfătuim să nu intraţi uşor în discuţii care pot degenera în cuvântări legate de abilităţile profesionale ale colegilor. Chiar dacă poate aveţi draptate, totul se întoarce ca un bumerang împotriva dumneavoastră

Contribuţia pe care o arătaţi în spaţiul privat, acasă, nu satisface pe nimeni, ba chiar deranjază şi enervează. Cu puţină atenţie şi respect puteţi rezolva, nu uitaţi că aţi promis ceva cuiva de vârstă mică, poate un cadou sau o ieşire în parc. Promisiunea neţinută e ceartă curată. Nu greşiţi des, totul se poate folosi împotriva şi fără voia dumneavoastră pentru a fi înlăturat din invidie, raţiuni legate de vârstă sau pregătire profesionata.Vă sfătuim să fiţi mai adaptabili, mai deschişi la nou şi la schimbări bruşte, să nu vorbiţi neîntrebat şi să nu faceţi promisiuni neonorabile. Săptămîna poate fi traversată onorabil dacă ţineţi cont că viaţa nu este doar o glumă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă