10.8 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP CAPRICORN august 2015. Noroc în plan financiar şi relaxare

HOROSCOP CAPRICORN august 2015. Noroc în plan financiar şi relaxare

Încă de la începutul lunii august, îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară – economiseşti, munceşti mult, primeşti o sponsozirare, faci investiţii bune, îţi ocupi timpul liber cu o activitate care îţi aduce bani, primeşti un împrumut bancar sau ţi se plătesc daunele în urma unui proces legal.

În ultimele două săptămâni ale lunii, primeşti oferte incredibile pentru cumpărarea sau vânzarea unei proprietăţi.

Până în 2 septembrie, ai parte de numeroase surprize în plan financiar – primeşti bani şi oferte bune fără să faci eforturi.

Din 11 august până în 9 septembrie 2016, ai noroc în călătorii, relaţii internaţionale, proiecte media, acţiuni legale sau programe de studiu. Însă, cea mai norocoasă zi din an este cea de 26 august.

În aceeaşi zi, ţi se îmbunătăţeşte starea de sănătate şi îţi creşte optimismul, indiferent de ce îţi propui să faci.

În 29 august, iei o pauză de la activităţile în plan financiar – te relaxezi alături de persoanele dragi acasă sau faci o călătorie într-o destinaţie apropiată, cel mai probabil, pe litoral.

Astfel, ultimele zile ale lunii august te încarcă de energie şi voie bună, ca să păşeşti cu dreptul în prima lună de toamnă. 

Cele mai citite

TAS, verdict final în cazul suspendării primite de Comitetul Olimpic Rus

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a menținut suspendarea dictată Comitetului Olimpic Rus (ROC) de către Comitetul Internaţional Olimpic (CIO), argumentând că...

Studiu: De ce preferă firmele românești să nu acceseze beneficiile fiscale

Companiile româneşti nu se arată prea dornice să acceseze beneficiile fiscale acordate prin lege, cel mai des invocat motiv fiind complexitatea legislativă şi teama...

Tragedie în Spania! 4 morți și 20 de dispăruți, după ce un bloc de locuințe din Valencia a ars din temelii

Cel puţin patru persoane au decedat într-un incendiu puternic care a distrus un bloc de locuinţe din oraşul spaniol Valencia, aflat pe coasta de...
Ultima oră
Pe aceeași temă