17.6 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop BERBEC săptămâna 16-22 iulie

Horoscop BERBEC săptămâna 16-22 iulie

În perioada care debutează cu data de 16 iulie, Berbecul are ocazia să închidă un capitol important din viaţa sa. Tocmai a cules roadele unei situaţii care i-a fost favorabilă şi pe care o aştepta de mult timp, iar acum, în weekend, savurează din plin succesul.

 

VEZI ŞI ZODIA:         BERBEC   TAUR   GEMENI   RAC

                         LEU   FECIOARĂ   BALANŢĂ   SCORPION 

                     SĂGETĂTOR   CAPRICORN   VĂRSĂTOR   PEŞTI      

 

Oricât de mare este victoria înregistrată, dumneavoastră însă vă veţi exprima sentimentele cu precauţie, discreţie maximă, aproape că nici familiei lărgite nu-i împărtăşiti cele obţinute. Nu este nimic din domeniul finanţelor, poate este o cale, un drum, pe care tocmai l-aţi deschis pentru o eventuală schimbare de loc de muncă. Este ceva doar în faşă, la nivel de principiu, dar promisiunile sunt ca şi sigure pentru că vin dîntr-o sursă de încredere.

Bucuraţi-vă din plin, aşa cum ştiţi dumneavoastră de aceste momente, pentru că de luni, marţi, miercuri, astrele nu vor mai arăta aşa de generoase pentru un Berbec. Nu va fi vorba despre ceva important, nici despre ceva grav, ci mai ales de modul cum percepeţi dumneavoastră diversele situaţii cu care vă confruntaţi. Aşa se va face că pe cât de mult veţi încerca, vă veţi strădui să vă descurcaţi în lucrările cotidiene, cele ce vă revin, pe atât lucrurile vor părea mai complicate, iar dumneavoastră deveniţi din ce în ce mai confuz.

Asta însă n-ar fi chiar aşa de grav pentru că nu va fi pentru prima dată când vă confruntaţi cu aşa ceva, dar însăşi situaţia generală va părea mai complicată, caracterul de rutină, timpul pe care-l sacrificaţi, dar şi alte inconveniente aproape că vă vor scoate din minţi. Se pare, de asemenea, că o discuţie legată de programarea concediului va deveni o sursă de emoţii şi este posibil să nu fie aprobată chiar de la prima tentativă.

Partenerul este posibil să vă lanseze o invitaţie într-o scurtă călătorie, pe care dumneavoastră nu aţi putut-o onora, astfel că săptămâna aceasta, dacă nu chiar şi începutul perioadei viitoare, s-ar putea să vă prindă aflaţi la distanţă unul de celalalt. De data aceasta, deşi situaţia s-a mai petrecut şi altă dată, dumneavoastră veţi fi cei cărora nu le va conveni aspectul. Sub aspectul finanţelor va trebui să faceţi unele artificii, iar sub aspectul sănătăţii, doar o stare de disconfort cauzată de caniculă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă