10.8 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP BALANŢĂ august 2015. Distracţie, relaxare şi magie în relaţia cu persoana...

HOROSCOP BALANŢĂ august 2015. Distracţie, relaxare şi magie în relaţia cu persoana iubită

Fiecare zi din luna august te entuziasmează şi te motivează să progresezi în toate planurile. În plus, ultima lună de vară îţi aduce multe momente romantice magice, petreceri şi întâlniri distractive alături de prieteni.

În prima parte a lunii, inima îţi bate mai repede, datorită unei surprize romantice pe care ţi-o face persoana iubită. Dacă eşti singur(ă), tu şi persoana cu care ai flirtat în ultima vreme vă recunoaşteţi sentimentele pe care le aveţi unul pentru altul.

Eşti foarte activ(ă) în plan social şi îţi lărgeşti cercul de prieteni, cu persoane care au o influenţă bună asupra ta şi te inspiră să încerci lucruri noi.

În 7 august, mergi într-o călătorie plină de aventură sau primeşti invitaţii la mai multe evenimente, din care trebuie să alegi.

Chiar dacă ai multă activitate pe parcursul lunii, îţi faci timp să îţi analizezi obiectivele în plan profesional şi personal şi îţi refaci lista de priorităţi pentru luna septembrie.

De asemenea, te desparţi de obiceiurile şi persoanele care te împiedică să evoluezi aşa cum îţi doreşti.

În 29 august, te concentrezi pe sănătatea ta – faci un control medical amănunţit. Dacă este ceva în neregulă, dar medicul nu poate stabili un diagnostic clar, cere o a doua opinie – Neptun aduce confuzie în acest sector.

În ultima parte a lunii, îţi închei un proiect profesional. Dacă este unul artistic, nu ezita să îi adaugi câteva detalii care să îţi exprime stilul, iar dacă nu este un proiect care necesită creativitate, verifică-l de mai multe ori, ca să te asiguri că nu există greşeli.

Luna august se încheie cu două zile pline de momente romantice – eşti invitat(ă) la o petrecere, o cină la restaurant, un picnic sau o călătorie spontană pe care nu o vei uita niciodată.

Cele mai citite

Până la Silicon Valley, se surpă Dorobanțiul și avem Valea Silicoanelo aici la noi

Ilustrație: Marian Avramescu Până când o să ne ducă președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, călare pe porcul care zboară, spre Statele...

Mesajul lui Klaus Iohannis, la doi ani de la izbucnirea războiului din Ucraina

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj în cadrul evenimentului de marcare a doi ani de răspuns al României la situația refugiaților din...

Societatea civilă și exprimarea ei

Provocările la adresa democrației sporesc în ultima vreme. Ele vin, în cele din urmă, din slăbirea societăților civile. Stingerea vocilor civice se observă direct sau...
Ultima oră
Pe aceeași temă