9.4 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSpecialHonorius Prigoana vrea in PE

Honorius Prigoana vrea in PE

Social democratii Alexandru Mazare si Eduard Martin au depus la Senat un proiect legislativ care prevede ca cetatenii romani care au drept de vot si au implinit varsta de 18 ani au dreptul nu doar de a alege, dar si de a fi alesi in Parlamentul Euro­pean.

Proiectul de lege este dedicat fiului pedelistului Silviu Prigoana, Honorius, care vrea sa candideze la europarlamentare, dar nu are varsta prevazuta de lege, scrie Cotidianul.

Eduard Martin, unul dintre initiatorii legii, este nasul copilului lui Silviu Prigoana, Maximus, dar si partener de afaceri cu Prigoana in firma de salubritate Polaris M Holding SRL, care activeaza in Constanta.

Intrebat de Cotidianul daca infor­matia e adevarata, Prigoana nu spune nici da, nici nu: "Eu am avut discutia asta cu fi-miu, dar acum un an. Atunci voia sa candideze, acum nu cred ca mai vrea, ca n-a mai zis nimic. Dar sunati-ma maine, ca eu in seara asta (n.red. – joi) vorbesc cu el si aflu. Ieri nu voia sa candideze, maine poate vrea. Dracu’ stie. De cate ori nu s-a mai intamplat sa zica unul ca nu candideaza si sa se trezeasca in ultima clipa ca vrea".

 

Legea actuala acorda dreptul de a fi ales in PE numai celor care au implinit varsta de 23 de ani.

 

Proiectul de lege initiat de cei doi pesedinsti ar putea fi inutil, in acest caz, intrucat Silviu Prigoana spune ca Honoriu "crede" ca ar fi implinit deja 23 de ani.

Cele mai citite

Klaus Iohannis are șanse să devină secretar general al NATO, probabil sunt țări care îl susțin, estimează Vasile Dîncu (PSD)

Klaus Iohannis ar avea șanse să fie ales secretar general al NATO, în anul 2024, întrucât în spatele candidaturii sale, din partea României, "există...

După avanpremiera de la Paris, comedia „2020″ va fi lansată în România

Din 15 martie 2024, în cinematografele din România se lansează filmul „2020", în regia lui Bobby Bărbăcioru, film care a avut o premieră de...

Constrângeri și schimbări în 2024

Conform celui mai recent studiu Coface, sectoarele construcții și imobiliare se confruntă cu provocări semnificative în 2024, o combinație de probleme legate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă