20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialHiddink, omul triumfului pentru Chelsea?

Hiddink, omul triumfului pentru Chelsea?

Spectacolul din Liga Campionilor, inceput aseara, continua si astazi cu ultimele patru meciuri din cadrul optimilor de finala. Schimbarea de antrenor de la Chelsea a fost, se pare, de bun augur. Dupa victoria in deplasare cu Aston Villa, Guus Hiddink spera sa obtina o noua victorie la primul sau meci pe banca pe Stamford Bridge. De partea cealalta, Juventus, cu o evolutie oscilanta in Serie A, va juca fara Paolo De Caglie, dar mult mai importanta este revenirea dupa aproape un an a lui David Treseguet. Sambata, francezul  a intrat pe parcursul jocului si chiar a inscris in deplasarea de la Torino, iar acum asteapta sa vada daca Ranieri va incepe astazi cu el sau va juca la inceput tot cu Del Piero si Amauri.

Alt meci foarte asteptat se va juca la Madrid. Real este in mare revenire de forma si cu cele noua victorii consecutive reusite in Primera Division s-a apropiat la sapte puncte de liderul Barcelona. Aceasta serie foarte buna poate continua si astazi, chiar daca pe Bernabeu vine Liverpool, echipa care, indiferent de forma de moment, in Liga Campionilor nu se face niciodata de ras. "Trebuie sa ne concentram si sa jucam foarte bine atat meciurile din campionat, cat si cele din UCL pentru ca mai avem destule sanse sa ne indeplinim ambele obiective" – a declarat tehnicianul "cormoranilor", Rafael Benitez.

Un meci deschis oricarui rezultat este Villarreal-Panathinaikos. Spaniolii au doi jucatori suspendati, Franco si Capdevilla, iar la greci vor lipsi din cauza accidentarilor Mattos si Vintra. Chiar daca in campionatul intern au pierdut duelul cu Olympiakos pentru titlu, elenii sunt hotarati sa faca in continuare o figura frumoasa in UCL, asa cum a declarat si marea lor vedeta, Gilberto Silva: "Am reusit sa invingem pe Internazionale pe San Siro, asa ca nu vad de ce sa nu castigam si pe El Madrigal".

Sporting avea trei jucatori indisponibili, Rui Patricio, Miguel Veloso si Adrien Silva. Acum s-a mai accidentat si Helder Postiga, astfel ca in linia de atac, alaturi de Liedson, va juca Derlei, autor al unui gol in derby-ul cu Benfica. Meciul de la Lisabona se anunta greu pentru lusitani, pentru ca Bayern este o echipa inprevizibila, care depinde mult de pofta de  joc a marilor sale vedete.

» Meciurile de azi, de la ora 21.45: Real Madrid-Liverpool (Pro TV), Villarreal-Panathinaikos, Sporting Lisabona-Bayern München, Chelsea-Juventus (sport.ro).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă