19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialHCM si-a luat antrenor strain

HCM si-a luat antrenor strain

Dupa indelungi tergiversari in ceea ce priveste aducerea unui antrenor strain pe banca tehnica a formatiei HCM Constanta, iata ca oficialii constanteni au realizat acest lucru. Conducerea executiva a liderului Ligii Nationale masculine de handbal a ajuns la un acord cu tehnicianul sarb Zoran Kurtes, care a incheiat un contract cu formatia constanteana pana in vara anului 2011. Nascut pe 23 decembrie 1965, Kurtes a activat ca jucator timp de 11 sezoane pentru Jugovic Kac, formatie pe care a si antrenat-o dupa ce a renuntat la cariera de jucator. "Ca si la celelalte echipe la care am mai lucrat, la HCM se vrea performanta, ceea ce se potriveste cu stilul meu. HCM este o echipa bine organizata, cu jucatori buni. Ne batem la titlu cu Resita si Steaua si sper sa iesim invingatori din aceasta lupta", a afirmat Kurtes imediat dupa ce si-a pus semnatura pe contractul cu HCM. Zoran Kurtes a sosit la HCM si cu un asistent.

El este sarbul Djordje Cirkovic (33 de ani), care a renuntat la handbal in sezonul precedent, din cauza unei accidentari, cand evolua pentru Lignitul Targu Jiu. Antrenorul secund al echipei va fi Eden Hairi, cel care a pregatit pe HCM dupa despartirea de Vasile Stanga si care a dus formatia constanteana pe prima pozitie in Liga Nationala dupa cinci runde. Directorul executiv al gruparii constantene, Nurhan Ali, a anuntat ca obiectivele HCM-ului raman neschimbate: castigarea titlului, a Cupei Romaniei si calificarea in semifinalele Cupei Cupelor.
» Zoran Kurtes a venit la Constanta sa faca performanta.

» Buricea revine la HCM
O veste buna pentru fanii constanteni este revenirea in lotul HCM-ului a lui George Buricea. Acesta si-a reziliat contractul cu Steaua dupa infrangerea pe care campioana a suferit-o in fata rivalei Dinamo. "Eu am fost cel care a cerut asta. Vreau sa fiu mai aproape de familie, pentru ca am niste probleme. Nu pot sa spun ca nu ne-am certat dupa meciul cu Dinamo, dar ne-am impacat, nu acesta a fost motivul plecarii mele. Voi juca la HCM, acolo unde am mai evoluat", a explicat Buricea, care a plecat de la HCM Constanta in vara anului 2007.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă