21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialHCM Roman-HCM Baia Mare: 17-21 Vezi clasamentul Ligii Naţionale feminine

HCM Roman-HCM Baia Mare: 17-21 Vezi clasamentul Ligii Naţionale feminine

Vicecampioana la handbal feminin HCM Baia Mare a învins, miercuri, în deplasare, formaţia HCM Roman, cu scorul de 21-17 (8-8), în meci restant din etapa a VI-a a Ligii Naţionale feminine.

Partida a fost amânată deoarece HCM Baia Mare a jucat în grupele Ligii Campionilor la finalul săptămânii trecute, când au fost programate oficial meciurile etapei a VI-a.

Vezi în imaginile de mai sus clasamentul Ligii Naţionale după primele şase etape.

Cu victoria de miercuri, formaţia băimăreană continuă să conducă în clasamentul Ligii Naţionale, fiind singura echipă neînvinsă, cu 18 puncte. Pe podium se mai află Corona Braşov şi HCM Roman, ambele cu câte 15 puncte.

Celelalte meciuri ale rundei s-au disputat sâmbătă, rezultatele înregistrate fiind următoarele: CSM Cetate Deva-CSM Bucureşti 20-23, HC Zalău-CSM Ploieşti 36-28, Corona Braşov-HCM Râmnicu Vâlcea 27-23, SCM Craiova-Universitatea Neptun 27-21, „U” Jolidon Cluj-Dunărea Brăila 29-25.

Liga Naţională feminină s-a întrerupt după etapa a VI-a, pentru că se reuneşte echipa naţională, care are programate două meciuri oficiale în preliminariile CE din 2014, cu Norvegia (tur-retur), în 23 şi 27 octombrie.

Etapa a VII-a a Ligii Naţionale este programată în 2 noiembrie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă