13.5 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialHCM Baia Mare îşi joacă ultima şansă în Liga Campionilor contra lui...

HCM Baia Mare îşi joacă ultima şansă în Liga Campionilor contra lui Thuringer

HCM îşi joacă una dintre ultimele şanse de calificare în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Baia Mare – Thuringer este pe Dolce Sport 1, de la 18:00.

Pentru a obţine locul 2 în grupa A a Ligii Campionilor, băimărencele lui Costică Buceschi au nevoie de o minune. Dacă nu o vor reuşi, au şansa locului 3 care duce în Cupa Cupelor. Au însă nevoie de o victorie la cel puţin 8 goluri în meciul cu Thuringer.

Noi ne dorim in primul rand victoria, daca reusim sa o facem la o diferenta cat mai mare ar fi extraordinar, pentru ca la fel cum isi doresc si ele, ne dorim si noi sa avem un parcurs in cupele europene”, a spus antrenorul HCM-ului pentru Dolce Sport.

Sanse sunt sa putem castiga, este un meci foarte greu,suntem acasa si speram sa facem un meci bun”, a completat Luciana Filip pentru Dolce Sport.

HCM are doar două puncte în clasamentul grupei A, la fel ca Thurinhger, dar dezavantajată de golaveraj. Băimărencele au pierdut în tur cu 36 -29, dar Herbert Muller este conştient de presiunea momentului.

E o lupta interesanta intre trei echipe. Era clar ca Gyor va porni de una singura si va castiga totul.  La fel, era de asteptat ca celalate 3 echipee sa-si caute sansa. Vine un meci decisiv, sunt curios ce se va intmapla. Sunt sigur ca atmosfera va fi infernala”, a spus Herbert Muller pentru Dolce Sport.

Cele mai citite

Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat

Sportivul român Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat pe o perioadă de 17 luni de Tribunalul Antidoping al...

Reuniunea partidelor de extremă dreapta de la Madrid: 9 iunie o zi de eliberare și de speranță

Javier Milei, Giorgia Meloni și Marine Le Pen au participat duminica trecută la reuniunea liderilor de extremă dreapta din europa care a avut loc...

Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat

Sportivul român Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat pe o perioadă de 17 luni de Tribunalul Antidoping al...
Ultima oră
Pe aceeași temă