20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialHCM a câştigat Supercupa României

HCM a câştigat Supercupa României

Primul trofeu oficial al sezonului în handbalul masculin românesc s-a pus în joc la Constanţa. În Sala Sporturilor de pe litoral a avut loc Cupa FRH – 75 de ani, un turneu aniversar la care au participat cele mai bune patru echipe din România.

Turneul a fost echivalentul Supercupei României. Campioana şi deţinătoarea Cupei României, HCM Constanţa, a reuşit să îşi treacă în cont trofeul, însă mai greu de cât se aştepta şi cel mai pesimist suporter. HCM  a trecut în semifinale de Caraş Severin şi au jucat pentru trofeu cu HC Odorhei, echipă care şi-a câştigat dreptul de a evolua în ultimul act învingând pe Bucovina Suceava. Finala a fost dominată de Odorhei, care a condus (chiar şi cu cinci goluri diferenţă) până cu trei minute înainte de final, când HCM a preluat conducerea.

Elevii lui Ion Crăciun nu s-au putut desprinde, au ratat golul victoriei în ultima secundă şi partida s-a terminat egal, 34-34. Departajarea s-a făcut la aruncări de la 7 metri. HCM a marcat de trei ori, Odorhei a ratat de tot atâtea ori şi astfel trofeul a ajuns în vitrina echipei de pe litoral.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă