20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialHCM a avut noroc la tragerea la sorţi

HCM a avut noroc la tragerea la sorţi

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, va evolua împotriva danezilor de la Mors-Thy Hanbold, în turul 3 al Cupei EHF la handbal. Dubla întâlnire, care are loc pe 23 şi 30 noiembrie, a fost stabilită prin tragere la sorţi, ieri la prânz, sorţii fiind unii cel puţin blânzi.
Prima partidă va avea loc în Danemarca, adversarii constănţenilor nefiind deloc fericiţi la aflarea numelui adversarilor. „Jucăm împotriva celei mai bune echipe din Balcani, dar ne vom lupta pentru calificare”, a titral site-ul grupării, imediat după ce extragerea a fost oficializată. Învingătoarea din dubla manşă se va califica în grupele Cupei EHF, obiectiv secundar pentru Constanţ la debutul campionatului, dar devenit principal după eliminarea prematură din Liga Campionilor.
De remarcat că adversarul constănţenilor s-a nscut acum 5 ani în urma fuziunii dintre două cluburi cu probleme, HF Mort şi IK Thisted. Anul acesta, danezii ocupă abia locul 12 în prima ligă, cu doar două succese, iar în ultima rundă a cedat, scor 20-30, în faţa unui adversar mediu din Ligaen, Holstrebo.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă