30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialHaos absolut la FC Farul

Haos absolut la FC Farul

»  Demiteri, proteste, partide amanate si scandaluri cu suporterii – aceasta este radiografia la zi a echipei de pe litoral.
»  Desi s-au asezat la discutii si au rezolvat mare parte a problemelor, oamenii de la Farul sunt departe de a reveni pe fagasul normal.

De la inceputul campionatului s-au intamplat multe la FC Farul. Saptamana aceasta parca s-au adunat toate si am avut parte de evenimente din cele mai diverse. Patronul a dat afara conducerea tehnica si administrativa, jucatorii au criticat conducerea si l-au sustinut pe antrenor. Suporterii nu au stat nici ei departe si dupa ce au creat atatea probleme au venit sa ceara socoteala oamenilor din club pentru cele ce se petrec. In ceea ce priveste restantele financiare, acestea au fost rezolvate. Patronul Giani Nedelcu le-a promis jucatorilor ca pana joi va plati toate restantele financiare. "Am vorbit cu jucatorii si am decis sa punem lucrurile pe fagasul normal. Am promis ca, pana joi, voi achita restantele financiare, care nu sunt atat de mari pe cat s-a vehiculat. Jucatorii mi-au cerut sa nu renunt la Marius sumudica si am decis sa continuam cu acelasi antrenor.

 

Singura schimbare este la capitolul presedinte. Mircea Crainiciuc nu va mai conduce Farul", a declarat Giani Nedelcu. Jucatorii au acceptat promisiunile patronului si au stabilit ca vor juca in continuare fara a mai protesta in vreun fel. Vasilica Cristocea a fost cel care a vorbit in numele jucatorilor, acesta spunand: "Patronul ne-a promis ca ne va da banii restanti, si credem in ce ne-a spus. Totul va depinde, de acum, numai de noi. Trebuie sa ne imbunatatim jocul si sa obtinem rezultate din ce in ce mai bune, pentru ca ne dorim cu adevarat promovarea".

» Doi brazilieni asteptati la Constanta
In plina criza, FC Farul se gandeste sa intareasca lotul. Dupa cei doi portughezi adusi de Mircea Crainiciuc au plecat prin usa din dos, la Farul sunt asteptati acum doi brazilieni. Dupa spusele patronului Giani Nedelcu, cei doi au recomandari foarte bune si sunt asteptati pe litoral in cursul acestei saptamani. Atacantii din "tara cafelei" vor da probe de joc sub comanda lui sumudica, iar in cazul in care acestia vor confirma, vor semna contracte cu gruparea de la malul marii.

Cele mai citite

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...

În timp ce PNL și PSD ar căuta un înlocuitor pentru Cîrstoiu, Sebastian Burduja își prezintă “Planul pentru București”

Sebastian Burduja, ministru al Energiei și președinte al filialei PNL București, își prezintă noua lui carte, care se intitulează "Planul pentru București". Sebastian Burduja vorbește...

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă