30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialHandmade cu talc si party "Param Pam Pam"

Handmade cu talc si party “Param Pam Pam”

» Universul handmade promite sa-si dezvaluie tainele astazi, incepand cu ora 12.00, la Sub_Carturesti Verona in cadrul unui cochet Targ cu Talc.

» Ajuns la cea de-a treia editie, evenimentul este anul acesta mult mai puternic si mai increzator in fortele proprii, avand ca litera de lege nonconformismul si ineditul.

Organizatorii si-au propus ca targul de anul acesta sa imprumute si ceva din  lumea copilariei (daca tot se desfasoara in preajma Zilei de 1 iunie), intreaga atmosfera urmand a fi populata cu ludic, veselie, dar si un after party .
Vizitatorii se pot intalni astazi, pana la ora 21.00, cu artizanii handmade, la o expozitie cu vanzare si happening-uri talcuitoare, unde acestia vor prezenta creatii unice realizate de mana,  cu migala si talent.
Cu ajutorul unor filmulete, cei prezenti vor putea afla cum se confectioneaza produsele handmade, iar doritorii vor putea sta de vorba cu artistii handmade intr-o incercare de a afla cate ceva din micile secrete ale acestei frumoase indeletniciri.

In schimbul biletului de intrare, in valoare de 15 lei, toata lumea va primi o plasuta handmade colorata (nu neaparat doar pentru shopping) si multe cadouri (ceaiul rece, prajiturelele si voucherele de reducere pentru produsele vandute la targ sunt si ele incluse). Surprizele nu se opresc aici, pentru ca biletele de intrare sunt numerotate, iar vizitatorii multiplu de zece vor primi cadou brose handmade la alegere. Sponsorii si partenerii nu se lasa nici ei mai prejos, urmand sa acorde si ei premii suplimentare si la fel ca la editiile anterioare va exista si o tombola.
Multitudinea de produse handmade va incerca sa ispiteasca privirile vizitatorilor prin gentute, jucarioare, plusuri, rochite, cutiute muzicale, agende si jurnale impletite, ceasuri, portofele tricotate, brose, flori crosetate, palarii si multe altele.

Vor spune prezent la eveniment, printre altii: Sucita Handmade Goodies (brose, cercei, animalute din stofe alese), Tricsbox (accesorii fimo, cutiute muzicale si multe altele), Lala Style (rochite poetice cu personalitate), Radha (accesorii fetru), Roxana Daniela Cristea ( brose si costume de baie retro), Buburuze (gentute), Viviana Tosa (magnetei), Smaranda Andrada (coliere din sarme alese, crosetate sau impletite), Clipcraft (ceasuri pe vinil), Mekanikpin (insigne), Virginia Toma (accesorii fimo), Cristina Zegrea (rochite din matase pictate manual), Biba Bijoux (bijuterie din cupru cu insertii de pietre), undA (hainute), Arabela (vine de la Cluj cu multe creatii frumoase), TOOT (gentute, portofele, brose si jurnale legate manual), Ruxish (accesorii din piele) sau Nadire Omer (bijuterie contemporana din materiale pretioase).

After-party pe ritmuri handmade
Pentru un dram de socializare si, de ce nu, un pic de networking, evenimentul va fi urmat si de un after party funky, "Param Pam Pam", desfasurat de la ora 21.00 in Control Club (strada Academiei, numarul 19, intrarea prin Pasajul Victoria, dinspre Facultatea de Arhitectura). Atmosfera va fi intretinuta de mixurile lui DJ Leo si de efectele vizuale semnate Sendal, totul intr-un after-party, unde se va dansa un twist de fashion si stil. Accesul se va face pe baza biletelor de intrare si a legitimatiilor de  la Targul cu Talc.

Cele mai citite

Construcție filosofică

O condiție a vieții izbutite este cunoașterea realității în care se trăiește. Împărtășesc opinia că, printre formele spiritului, filosofiei îi revine să asigure reflecția...

Mbappe și Ronaldo, resemnați. Golgheterul EURO 2024 e autogolul

Ilustrație: Marian Avramescu Supervedetele fotbalului Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe sunt pe cale să plece cu cozile între picioare de la Turneul Final al...

Cod galben de inundații pe râuri din 12 județe, până mâine la prânz

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare Cod galben de inundaţii, valabilă până joi la prânz pe râuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă