11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialHandbal masculin: Echipa Minaur Baia Mare a câștigat Cupa României

Handbal masculin: Echipa Minaur Baia Mare a câștigat Cupa României

Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare a câștigat, duminică, Cupa României,  după ce a învins formaţia Energia Pandurii Târgu Jiu, la Turneul Final Four de la Baia Mare, informează Mediafax.

Astfel, Minaur Baia Mare s-a impus, pe teren propriu, în faţa formaţiei Energia Pandurii Târgu Jiu, cu scorul de 31-25 (11-9).

În semifinale, Energia a eliminat HC Odorhei, cu scorul de 24-23 (10-10), în timp ce Minaur a trecut de campioana şi deţinătoarea Cupei României, HCM Constanţa, cu 25-24 (13-11).

Maniera de arbitraj a cuplului Şerbu-Vasilescu (Bucureşti) din semifinala Minaur-HCM a fost ulterior reclamată de conducerea echipei campioane, care a decis să părăsească turneul. Astfel, finala mică, programată duminică, de la ora 14.00, nu s-a mai disputat, HC Odorhei fiind medaliată cu bronz, potrivit unui comunicat al FR Handbal.

În sferturi, Minaur Baia Mare a eliminat Dinamo Bucureşti, Energia Târgu Jiu a trecut de CSM Bucureşti, HCM Constanţa de Poli Timişoara, iar HC Odorhei a învins HC Vaslui.

În 2014, Cupa României a fost cucerită de campioana HCM Constanţa, cu cinci trofee la activ, în timp ce Minaur Baia Mare a cucerit trofeul tot de cinci ori, ultima dată în 1999.

Cele mai citite

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă