25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialHandbal masculin: Echipa Minaur Baia Mare a câștigat Cupa României

Handbal masculin: Echipa Minaur Baia Mare a câștigat Cupa României

Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare a câștigat, duminică, Cupa României,  după ce a învins formaţia Energia Pandurii Târgu Jiu, la Turneul Final Four de la Baia Mare, informează Mediafax.

Astfel, Minaur Baia Mare s-a impus, pe teren propriu, în faţa formaţiei Energia Pandurii Târgu Jiu, cu scorul de 31-25 (11-9).

În semifinale, Energia a eliminat HC Odorhei, cu scorul de 24-23 (10-10), în timp ce Minaur a trecut de campioana şi deţinătoarea Cupei României, HCM Constanţa, cu 25-24 (13-11).

Maniera de arbitraj a cuplului Şerbu-Vasilescu (Bucureşti) din semifinala Minaur-HCM a fost ulterior reclamată de conducerea echipei campioane, care a decis să părăsească turneul. Astfel, finala mică, programată duminică, de la ora 14.00, nu s-a mai disputat, HC Odorhei fiind medaliată cu bronz, potrivit unui comunicat al FR Handbal.

În sferturi, Minaur Baia Mare a eliminat Dinamo Bucureşti, Energia Târgu Jiu a trecut de CSM Bucureşti, HCM Constanţa de Poli Timişoara, iar HC Odorhei a învins HC Vaslui.

În 2014, Cupa României a fost cucerită de campioana HCM Constanţa, cu cinci trofee la activ, în timp ce Minaur Baia Mare a cucerit trofeul tot de cinci ori, ultima dată în 1999.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă